Business Kangasala Oy

Kuhmalahti Pulling kutsuu viihtymään tulevana lauantaina

Jaa
Kuudennen kerran järjestettävä vakiotraktoreiden vetokilpailutapahtuma on Kuhmalahden Yrittäjät ry:n voimanponnistus. Lauantaina 29.7.2023 Kangasalan Kuhmalahdella on luvassa tekemistä ja kokemista koko perheelle. Tapahtuma myös uudistuu - ja jatkuu aina iltaan saakka!
Kuva: Risto Mattila
Kuva: Risto Mattila

Kuhmalahti Pulling on suunnattu koko perheelle. Perheen pienimmät pääsevät leikkimään ja seuraamaan mielenkiintoisia koneita, aikuisille löytyy esittelyjä, hienoja kisavetoja ja paljon katsottavaa. Tapahtumapaikalta löytyy monipuolisten esittelypisteiden lisäksi myös ruokaa ja virvokkeita.

Tänä vuonna traktoreiden vetokilpailu uudistuu, sillä vetoradan paikka on vaihdettu pellolle ja radan pohja on tehty savesta. Vetokilpailu järjestetään kuudessa eri luokassa, ja uutuutena ovat maasturit.

Vilkas tapahtumapäivä Kuhmalahdella huipentuu illalla, kun esiintymislavalla nähdään trubaduuri Henry Johan, joka esittää kotimaisia ja ulkomaisia klassikkobiisejä. Tanssillisen musiikkielämyksen tarjoavat Janely ja NYXILA Dance Crue. Illan viimeiset tahdit virittää Kormus.

Tervetuloa viettämään tapahtumantäyteistä kesäpäivää Kuhmalahteen!

Kuhmalahti Pulling lauantaina 29.7.2023
Päivätapahtuma klo 12–18
Iltatapahtuma klo 19–00

Pääsyliput myydään tapahtumapaikalla. Lipun hintaan kuuluu pysäköinti sekä kuljetus parkkipaikalta tapahtuma-alueelle museobussilla. Alle 12-vuotiaat maksutta.
Päivä 15 €
Ilta 10 €
Molemmat yht. 20 €

Tapahtumapaikka: Kivisalmentie 1, 36810 Kuhmalahti
www.kuhmalahtipulling.fi
facebook.com/kuhmalahtipulling

Tapahtuman järjestää Kuhmalahden Yrittäjät ry.
Tapahtumaa mahdollistamassa Business Kangasala Oy.

Lisätiedot tapahtumasta: Rasmus Täyrönen kuhmalahti.pulling@gmail.com puh. 044 756 2605

Vetokisoissa on joissakin luokissa vielä tilaa, ota yhteyttä ja tule testaamaan oman koneesi kykyjä! Luokat: maasturit, alle 2 500 kg, alle 3 500 kg, alle 6 000 kg, alle 8 500 kg ja alle 13 000 kg. Osallistumisilmoituksen voit tehdä osoitteessa: kuhmalahtipulling.fi/kilpailukutsu/ tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kuhmalahti.pulling@gmail.com. Kisan osallistumismaksu 20 € / kone.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rasmus Täyrönen
kuhmalahti.pulling@gmail.com
puh. 044 756 2605

Kuvat

Kuva: Risto Mattila
Kuva: Risto Mattila
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Business Kangasala Oy
Business Kangasala Oy
Kunnantie 1
36200 KANGASALA

info@businesskangasala.fihttps://www.businesskangasala.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Kangasala Oy

Lentolan Kauppakarnevaali 26.-29.5.2022 yllättää runsaalla ohjelmalla24.5.2022 17:58:42 EEST | Tiedote

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Lentolan Kauppakarnevaali kutsuu mukaan iloiseen karnevaalihumuun ostoksille, tutustumaan alueen monipuoliseen yritystarjontaan ja pitämään hauskaa koko perheen voimin. Lentola täyttyy helatorstaista sunnuntaihin maksuttomasta ja runsaasta ohjelmasta, huipputarjouksista ja iloisesta menosta. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja karnevaalitunnelmissa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Kulje katujunalla, kierrä kartan kanssa seikkaillen, kerää leimoja, nauti neljä päivää ilmaisesta ohjelmasta, tutustu uusiin yrityksiin, tutki ja testaa uutuuksia, poimi vinkit asiantuntijoilta ja esityksistä, osallistu arvontoihin ja tee parhaat kaupat karnevaalihinnoin.

Aerosolituotteistaan tunnettu Taerosol aloitti ainoana Suomessa kosmeettisten aerosolien valmistuksen25.11.2021 13:00:06 EET | Uutinen

Teknisiä aerosoleja ja muita teknokemian tuotteita elektroniikka-alan ja teollisuuden tarpeisiin valmistava Taerosol Oy Kangasalla on alkanut valmistaa ainoana Suomessa kosmeettisia aerosoleja hiustuotebrändeille kuten SIM Finlandille. Yhtiö panostaa vahvasti tuotekehitykseen ja private label -valmistukseen. Tavoitteena on tuplata liikevaihto seuraavan viiden vuoden aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme