HOK-Elanto

Uudistettu Alepa Munkkiniemen puistotie avataan 3.8. klo 10

Jaa

Helsingissä Munkkiniemen puistotie 20:ssa sijaitseva Alepa-myymälä sulki kesäkuun puolessa välissä ovensa reilun kuukauden mittaisen remontin ajaksi. Entistä nykyaikaisempi ja energiatehokkaampi Alepa Munkkiniemen puistotie palvelee asiakkaita jälleen 3. elokuuta alkaen.

Uudistettu Alepa Munkkiniemen puistotie avaa ovensa asiakkaille jälleen 3. elokuuta klo 10.00. Avajaisissa on luvassa muun muassa kakku- ja kahvitarjoilu sekä ilmapallojen jakoa. 

Alepa Munkkiniemen puistotie suljettiin kesäkuussa remontin vuoksi. Remontin aikana myymälä koki täydellisen muodonmuutoksen, kun kaikki pinnat uusittiin lattiasta kattoon. Näkyvän miljöömuutoksen lisäksi myös kassapalvelua sujuvoitettiin lisäämällä pikakassojen määrää. Myymälän kiertosuuntaa myös muutettiin ja muun muassa hedelmä- ja vihannesosasto sai lisää tilaa.  

– Alepa Munkkiniemen puistotien valikoima on yhdessä asiakkaiden kanssa rakennettu. Asiakkaamme ovat voineet toivoa tuotteita valikoimaan netissä ja myymälässä. Uudistetun Alepan valikoimassa on yhteensä yli tuhat eri asiakkaiden toivomaa korttelitoivetta, sanoo myymäläpäällikkö Mari Vähävirta

Myös kaupan kylmätekniikka uusittiin kokonaisuudessaan: kylmäkalusteet vaihdettiin energiatehokkaammiksi sekä kylmähuoneet kunnostettiin. Myös valaistus vaihdettiin LED-valaistukseen. Kylmäkoneiston tuottamaa lauhdelämpöä hyödynnetään kiinteistössä sijaitsevan taloyhtiön lämmityksessä. 

Myymäläpäällikkö Mari Vähävirta ja Alepa Munkkiniemen puistotien tuttu henkilökunta toivottavat asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan uudistuneeseen myymälään.  

Remontin ajan laajennetuin 24 h -aukioloajoin palvellut Solnantie 35:ssä sijaitseva Alepa palvelee jatkossa pe 6.30–22, la 8–22, su 9–22. 

Alepa Munkkiniemen puistotie 

  • Osoite: Munkkiniemen puistotie 20, 00330 Helsinki 

  • Uudistettu myymälä avataan to 3.8. klo 10.00. Avajaisissa on luvassa mm. kakku- ja kahvitarjoilu sekä ilmapallojen jakoa. 

  • Aukioloajat: ma-pe 6.30–23, la 8–23, su 9–23 

  • alepakorttelitoive.fi 

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

S-ryhmän suurin osuuskauppa HOK-Elanto on yli 660 000 asiakasomistajan oma osuuskauppa, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli 2,4 miljardia euroa. HOK-Elannossa työskentelee yli 6 700 henkeä, ja osuuskaupan monipuolisia palveluita käyttää vuosittain yli 150 miljoonaa asiakasta Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Vantaalla.

Kun kaikki Alepat, S-marketit, Prismat, Food Market Herkut, ravintolat, ABC-asemat ja latauspisteet, Sokokset ja Sokos Emotion -myymälät, Hautaus- ja lakipalvelupisteet sekä Omistajapalvelupisteet lasketaan yhteen, toimipaikkoja HOK-Elannolla on yli 400.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

Suursuosion saavuttanutta Hyvikkiheviä pilotoidaan syyskuussa myös HOK-Elannon Prismoissa13.9.2023 10:11:00 EEST | Tiedote

HOK-Elannon Hyvikkihevi-konseptissa myydään syömäkelpoisia, mutta hehkeimmät hetkensä nähneitä hedelmiä ja vihanneksia alennettuun hintaan yksittäiskappaleina tai laatikoihin valmiiksi pakattuina setteinä. Konsepti on tullut tutuksi asiakkaille S-marketeissa sekä Alepoissa ja syyskuun lopussa käytäntöä pilotoidaan myös kolmessa HOK-Elannon Prismoista Helsingissä, Vantaalla ja Keravalla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme