Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan kaupunginorkesterin kesäkonsertit jatkuvat – elokuussa soitetaan Wasalinella ja Taiteiden yönä

Jaa
Elokuun alussa orkesteria voi kuulla Wasalinen Vaasa-Uumaja -reitillä. Jos olet siis suunnitellut kesäreissua Ruotsin puolelle, niin nyt se kannattaa, sillä samalla pääset nauttimaan orkesterin pienryhmien musisoinnista. Taiteiden yönä saadaan kauppakeskus Rewellissä maistiaisia syyskaudesta tapahtuman hengessä koko orkesterin voimin.
Käyrätorvisti Harri Ala-Aho
Käyrätorvisti Harri Ala-Aho

Musiikkia vesillä

Ikivihreitä vaskilla

Tiistaina 1.8. Wasalinen laivalla tunnelmoi orkesterin vaskisoitinkvintetti ja lyömäsoittaja. Ryhmä soittaa menomatkalla noin klo 14.15 ja paluumatkalla klo 17.45.

Muusikot:
Ilari Pälli & Mikko Mikkola, trumpetti
Harri Ala-Aho, käyrätorvi
Tuomas Länne, pasuuna
Eero Kolari, tuuba
Patrik Knif, lyömäsoittimet

Kevyestä klassisesta Beatlesiin

Torstaina 3.8. luvassa on puupuhallinkvintetin sointuja. Ryhmä soittaa menomatkalla noin klo 9.00 ja paluumatkalla klo 12.15.

Muusikot:
Emilia Karhi, huilu
Panu Sivonen, oboe
Eneko Iriarte Velasco, klarinetti
Samuli Krohn, fagotti
Vesa Ania, käyrätorvi

Musiikkia elokuvista

Perjantaina 4.8. viikonlopun starttaa jousikvintetti elokuvamusiikin tahtiin. Ryhmä soittaa menomatkalla noin klo 9.00 ja paluumatkalla klo 12.15.

Muusikot:
Maano Männi & Matilda Haavisto, viulu
Arttu Nummela, alttoviulu
Vladimir Reshetko, sello
Pontus Grans, kontrabasso

Maistiaisia syyskaudesta ja Taiteiden yön tunnelmia

Torstaina 10.8. klo 18 Taiteiden yönä päästään nauttimaan myös koko orkesterin soitosta kauppakeskus Rewellissä. Luvassa on maistiaisia kaupunginorkesterin syyskaudesta sekä Taiteiden yön tunnelmia. Konserttiin on vapaa pääsy.

Kapellimestarina ja viulusolistina toimii orkesterin konserttimestari Maano Männi. Trumpettisolistina toimii Ilari Pälli.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mia Huhta
Intendentti
+35840 524 8877
mia.huhta@vaasa.fi

Kuvat

Käyrätorvisti Harri Ala-Aho
Käyrätorvisti Harri Ala-Aho
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Pohjalaisia virtauksia -konsertit 5. - 6.10. Vaasassa ja Helsingissä. Vaasan kaupunginorkesteri konsertoi ensimmäistä kertaa Helsingissä.29.9.2023 16:22:35 EEST | Tiedote

Vaasan kaupunginorkesteri konsertoi Vaasassa ja Helsingissä 5. - 6.10. Konsertissa esitetään pietarsaarelaislähtöisen Heidi Sundblad-Halmeen ennen julkaisematonta musiikkia ja Vaasan kaupunginorkesterin nimikkosäveltäjä Sebastian Fagerlundin uutta musiikkia. Beethovenin D-duuri Viulukonsertossa solistina esiintyy loistava hollantilainen huippuviulisti Liza Ferschtman.

Konserten Österbottniska strömningar den 5.10 i Vasa och den 6.10 i Helsingfors. Vasa stadsorkester gör sin debut i Helsingfors.29.9.2023 16:18:02 EEST | Tiedote

Vasa stadsorkester uppträder i Vasa den 5.10 och i Helsingfors 6.10. I konserten Österbottniska strömningar framförs musik av Heidi Sundblad-Halme, ursprungligen från Jakobstad och ny musik av tonsättaren Sebastian Fagerlund. Som solist i Beethovens violinkonsert i D-dur strålar den fantastiska violinisten Liza Ferschtman från Nederländerna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme