Yhden ihmisen Eurojackpot-rivi toi iloa kymmenille suomalaisille – pääpotti kohoaan 87 miljoonaan euroon

Jaa

Eurojackpotin tiistain arvonnasta ei löytynyt kierroksella 30/2023 yhtään täysosumaa. Tämän viikon perjantaina potissa on noin 87 miljoonaa euroa.

Tiistain oikea voittorivi on 3, 9, 11, 20 ja 39. Tähtinumeroiksi arvottiin 2 ja 3.

5+1-tuloksia oli pelattu viisi kappaletta ja niillä voittaa 314 902 euroa kullakin. Osumat löytyivät Slovakiasta, Norjasta, Islannista, Saksasta ja Tanskasta.

5+0-tuloksia löytyi yhdeksän kappaletta: Puolasta, Ruotsista, Saksasta, Espanjasta, Norjasta, Virosta, Tanskasta – ja ilahduttavasti kaksi meiltä Suomesta. Voittojen arvo on 98 661 euroa.

Suomen voitoista toinen oli pelattu Forssan Autokeitaalla viiden kimppana. Toisen voittoriveistä oli laatinut kaarinalainen Veikkauksen asiakas verkossa. Hän oli jakanut pelin 50 osuuteen, jotka olivat muiden asiakkaiden vapaasti ostettavissa. Voittoja ropisikin eri puolille Suomea. Riviin osui myös muutama alavoitto, joten yhden osuuden arvo on 2105 euroa.

Tiistai-Jokerin oikea rivi on 5 3 7 3 9 4 8. Arvonnassa ei löytynyt täysosumia eikä kuusi oikein -tuloksia.

Lomatonnin oikea voittoyhdistelmä on Bangkok 92. Tuhannen euron voittoja lähti jakoon neljä kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme