Basam Books

Jan-Christer Wahlbeckin huikeassa kaksikielisessä teoksessa yhdistyy jopa kolme runokokoelmaa

Jaa
Om allting, ingenting och någonting - Kaikesta, ei mistään ja jostakin — Tre diktsamlingar - Kolme runokokoelmaa on jo kolmas Wahlbeckin kaksikielisistä kirjoista

Jan-Christer Wahlbeckin Kaikesta, ei mistään ja jostakin on trilogia, joka sisältää kolme itsenäistä runokokoelmaa, tämän nimikokoelman lisäksi kokoelmat Epätodennäköisiä kuvitelmia ja Kuolemaan saakka kestävä aito kaipaus.

”Runoissa Wahlbeck pohtii luonteenomaisella tavallaan ihmisen suhdetta elämäänsä, toisiin ihmisiin, luontoon, maailmaan. Pikkuasioilta vaikuttavat tapahtumat ja kokemukset paljastavat arkielämän kätkettyjä merkityksiä, kun niitä pysähtyy ajattelemaan ja aistimaan. Rutiininomaiset päätökset saattavatkin johtaa eettisiin ongelmiin. Kaikki, tai mikään, ei ole vain sitä, miltä näyttää. Wahlbeckin runot eivät kuitenkaan saarnaa eivätkä julista, ne kysyvät ja saavat lukijan miettimään mistä oikeastaan on kysymys.” (Kai Nieminen)

Kuka katoaa

jos minä katoan?

Mikä loppuu

jos elämä loppuu?

Miksi on kuolema

eikä vain syntymä?

Jan-Christer Wahlbeck on Vaasassa syntynyt porvoolainen psykologi, psykoterapeutti, perhe- ja pariterapeutti, työnohjaaja ja kouluttaja. Tämä on hänen 13. kaunokirjallinen teoksensa. Kaksi edellistäkin kaksikielistä kirjaa julkaisi Basam Books. Ne ovat Ihmiskunnan tulevaisuus - Mänsklighetens framtid (2017) ja Den gåtfulle mannen från ingenstans - Salaperäinen mies ei-mistään (2021).

Kai Nieminen on Helsingissä syntynyt pernajalainen runoilija ja suomentaja, joka on julkaissut parikymmentä runoteosta ja yli 40 suomennosta eri kielistä. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet
Anita Salo
anita@basambooks.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Lapinlahdenpolku 8, c/o Lapinlahden Lähde Oy
00180 HELSINKI

https://basambooks.fi

Basam Books on riippumaton helsinkiläinen yleiskustantamo. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaan hyvinvointi- ja työelämäkirjallisuuden, kaunokirjallisten klassikoiden sekä runouden kustantajana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme