Pirkanmaan hyvinvointialue

Pälkäneen ja Luopioisten terveysasemien vastaanottopalveluissa muutoksia elokuussa

Jaa
Aitoossa asuvien terveysasema on 1.8.2023 alkaen Pälkäneen terveysasema. Palveluja voidaan kuitenkin edelleen tarjota aitoolaisille myös Luopioisten terveysasemalta, jos siellä on esimerkiksi vastaanottoaikoja nopeammin saatavilla.

Luopioisten terveysaseman asiakaspalvelupisteen (ns. luukku) aukioloajat muuttuvat. 15.8.2023 alkaen asiakaspalvelupiste on tiistaisin kiinni. Muina arkipäivinä asiakaspalvelupiste palvelee kello 9–12.

Elokuun alusta lähtien laboratorio palvelee Luopioisten terveysasemalla vain torstaisin. Pirkanmaalaiset voivat jatkossakin asioida missä tahansa Fimlabin alueen toimipisteessä Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä. Katso lisätiedot: www.fimlab.fi

Pälkäneen terveysaseman vastaanottopalvelut:

  • Hoidon tarpeen arviointi ja ajanvaraus puh. 03 384 5038 (ma–to klo 8–16, pe ja aattopäivät klo 8–15)
  • Asiakaspalvelupiste on avoinna ma–pe klo 9–12.
  • Keskustie 3, Pälkäne

Luopioisten terveysaseman vastaanottopalvelut:

  • Hoidon tarpeen arviointi ja ajanvaraus puh. 03 384 5039 (ma–to klo 8–16, pe ja aattopäivät klo 8–15)
  • Asiakaspalvelupiste on avoinna 15.8.2023 alkaen ma ja ke–pe klo 9–12.
  • Pereentie 3, Luopioinen

Jos asiointi ei ole mahdollista puhelimitse, pälkäneläisiä palvellaan kello 12 jälkeen Kangasalan keskusterveysaseman asiakaspalvelupisteellä ma–to kello 15.30 ja pe kello 15 asti. Arki-iltaisin kiirevastaanotto on Kangasalan keskusterveysasemalla (ma–to kello 21 ja pe kello 16 saakka).

Terveysasemien chat-palvelu

Pälkäneen terveysasemilla on käytössä chat-palvelu, jossa voit kysyä neuvoa ja ohjeita terveysasemasi vastaanottopalvelujen sairaanhoitajalta samalla tavalla kuin puhelimessakin. Chat on avoinna arkisin ma–pe kello 9–14. Chatiin pääset Pirkanmaan hyvinvointialueen pirha.fi-sivujen alalaidassa olevan vihreän puhekuplan kautta.

Yhteyshenkilöt

Terveysaseman vastaanottopalvelut:
Osastonhoitaja, Kangasala ja Pälkäne
Krista Kuusela
p. 040 806 2160
krista.kuusela@pirha.fi


Laboratorio, Fimlab:
Pirkanmaan aluejohtaja
Anna-Maija Haapala
p. 050 369 4446
anna-maija.haapala@fimlab.fi

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Ikäihmisten palveluista ja erityisryhmien asumispalveluista vuorossa keskustelukierros – laitoshoidon muutosten taustalla lainsäädännön vaatimukset18.9.2023 14:12:39 EEST | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus päätti maanantaina lähettää ikäihmisten palvelujen kehittämisen ohjelmaluonnoksen sekä vammaisten ja mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden asumispalvelujen kehittämisehdotukset laajalle kuulemiskierrokselle yhteistyötoimikuntaan, vaikuttamistoimielimille, valiokunnille ja aluehallituksen jaostoille. Aluehallitus käsittelee kehittämisehdotuksia ja saatuja palautteita lokakuussa 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme