Loton potti nousee 13 miljoonaan euroon – neljä yli 90 000 euron voittoa lähti jakoon

Jaa

Lotossa ei löytynyt kierroksella 30/2023 yhtään täysosumaa. Ensi viikolla potissa on peräti 13 miljoonaa euroa.

Arvonnan oikea rivi on 2, 11, 16, 17, 23, 26 ja 34. Lisänumeroksi arvottiin 6 ja plusnumeroksi 24.

Kierroksen suurimmat voitot lähtivät jakoon 6+1-tuloksilla. Niitä löytyi neljä kappaletta, ja jokaisen rivin voitto-osuus on 90 314 euroa. Voitot menivät Järvenpään Prisman asiakkaalle sekä nettipelaajille Liperiin, Heinolaan ja Orimattilaan.

Lauantai-Jokerin oikea rivi on 8 7 0 3 7 1 2. Kuusi oikein -tuloksia oli pelattu kaksi kappaletta, ja toinen niistä onnistuneesti tuplattuna. Tuplatun rivin voittosumma on 40 000 euroa ja perusrivin 20 000 euroa.

Lomatonnin oikea voittoyhdistelmä on Hanoi 38. Tonneja voitettiin yhdeksän kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme