SDP

MUISTUTUS: Median ilmoittautuminen SDP:n puoluekokoukseen Jyväskylässä 1.-3.9.2023

Jaa

Arvoisa median edustaja,

lämpimästi tervetuloa Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen 47. puoluekokoukseen Jyväskylään. Puoluekokous järjestetään 1.-3.9.2023 Jyväskylän Paviljongissa (os. Lutakonaukio 12).

Kokous alkaa perjantaina 1.9. klo 12. Kokouksen arvioidaan päättyvän sunnuntaina 3.9. noin kello 15. Kokousaikataulu löytyy SDP:n verkkosivuilta täältä: https://www.sdp.fi/tutustu/tietoa-sdpsta/puoluekokous/puoluekokous-2023/

Pyydämme ystävällisesti median edustajia akkreditoitumaan kokoukseen tämän lomakkeen kautta perjantaihin 4.8. mennessä.

Pyydämme huomioimaan, että toimitukset huolehtivat majoitusvarauksista itse. Puoluekokoukseen osallistuvat mediat voivat halutessaan varata huoneen puolueen majoituskiintiöstä (rajoitettu määrä, huoneita voi varata niin kauan kuin niitä riittää). Rajallisen huonemäärän vuoksi pyydämme, että mediat varaavat puolueen kiintiöstä enintään 2 huonetta/media. Varauksen maksu hoidetaan suoraan hotelleihin.

1) Scandic Jyväskylä Station, Vapaudenkatu 73, 40100 Jyväskylä

  • 145 e/hlö/vrk / 1 hh economy
  • 165 e/hlö/vrk / 2 hh economy
  • Varaukset suoraan hotellista varaustunnuksella: BSDP310823
  • Varaukset 16.8. mennessä

2) Hotelli Verso, Kauppakatu 35, 40100 Jyväskylä

  • Hinnat saa ilmoittamalla varauskoodin: SDP
  • Varaukset: puh. (014) 333 999 tai info@hotelliverso.fi

3) Original Sokos Hotel Alexandra, Hannikaisenkatu 35, 40100 Jyväskylä

  • 159 e/hlö/vrk / 1 hh economy
  • 169e/hlö/vrk / 2 hh economy
  • Varaukset: puh. 020 1234 645 

Majoitukseen liittyvissä ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä puolueen majoitusyhteyshenkilö Päivi Aholaan, paivi.ahola@sdp.fi.

Yhteyshenkilöt

SDP

Siltasaarenkatu 18-20 C

00530 HELSINKI

09 478 988 (vaihde)

https://www.sdp.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP

SDP:n puoluejohdon erityisavustajaksi Mikko Valtonen29.9.2023 10:00:00 EEST | Tiedote

SDP:n puoluejohdon erityisavustajaksi on valittu Mikko Valtonen. Valtonen siirtyy tehtävään Keskuskauppakamarin johtavan asiantuntijan tehtävästä, jossa hänen vastuullaan ovat olleet erityisesti osaamiseen, työelämään ja maahanmuuttoon liittyvät kysymykset. Ennen Keskuskauppakamaria hän on työskennellyt muun muassa Insinööriliitossa ja Jytyssä. Valtosella on pitkä kokemus sosialidemokraattisen liikkeen parissa. Aiemmin hän on toiminut muun muassa SDP:n puoluehallituksen jäsenenä sekä Uudenmaan piirin puheenjohtajana. Valtonen on myös aktiivisesti mukana Porvoon kuntapolitiikassa. - Olen innoissani, kun pääsen työskentelemään Suomen johtavaan tulevaisuuspuolueeseen. Haluan omalla panoksellani auttaa puoluejohtoa menestymään ja viedä puoluetta kohti vaalivoittoa tulevissa vaaleissa, sanoo Valtonen. Valtonen aloittaa tehtävässä lokakuun alkupuolella.

SDP:n verkkoviestinnän asiantuntijaksi Joanna Ahola28.9.2023 18:00:00 EEST | Tiedote

SDP:n verkkoviestinnän asiantuntijana aiemmin syyskuussa on aloittanut Joanna Ahola. Tehtävä on vanhempainvapaan sijaisuus ja tähän saakka tehtävää hoitanut Mona Roininen palaa SDP:n viestintään kesäkuussa 2024. Ahola siirtyy SDP:n puoluetoimistolle sosialidemokraattisesta eduskuntaryhmästä, jossa hän on työskennellyt poliittisena avustajana. Aiemmin Ahola on toiminut myös muun muassa Demarinuorten viestintäsuunnittelijana. – On hienoa päästä työskentelemään sosialidemokraattiselle liikkeelle uudessa roolissa. Nykyinen oppositioasetelma sekä uusi puoluejohto vaatii uutta otetta moneen ja olen innoissani tulevasta, työntäyteisestä vuodesta. On myös kiinnostavaa päästä heti mukaan SDP:n niin presidentin- kuin eurovaalikampanjan suunnitteluun, Ahola kertoo. – On hienoa saada Joanna Ahola mukaan SDP:n puoluetoimiston viestintään. Joannalla on monipuolinen kokemus poliittisesta viestinnästä erilaisissa tehtävissä puolueen parissa, SDP:n viestintäpäällikkö Miia Järvi kommentoi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme