Kokkolan kaupunki

Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa Kokkolan kaupungin ilmastotyöhön!

Jaa
Kokkolan kaupunki liitettiin kesäkuussa 2022 Hinku (Kohti hiilineutraalia kuntaa) -verkostoon. Verkoston jäsenenä Kokkola on sitoutunut vuoteen 2030 mennessä vähentämään päästöjään 80 % vuoden 2007 tasosta. Kaupungin strateginen kehittämistavoite on olla hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä. Lue lisää Hinku- työn tavoitteista ja toimenpiteistä Kokkolan kaupungin sivuilta.

https://www.kokkola.fi/asuminen-ja-ymparisto/kestavasti-kehittyva-kokkola/

Kestävämpi tulevaisuus edellyttää laajaa yhdessä toimimista, ja Kokkolan kaupunki haluaa osallistaa myös asukkaitaan mukaan ilmastotyön kehittämiseen. Kyselyn avulla kaupunki haluaa kartoittaa asukkaiden tuntemuksia esimerkiksi ilmastonmuutoksesta ja kuulla ajatuksia sekä ideoita ilmastotyöhön liittyen.
Kyselyyn vastaamalla on mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa voi voittaa syyspäivän merellä ja muita Kokkola-aiheisia palkintoja

Vastaa kyselyyn 27.8.2023 mennessä!

Yhteyshenkilöt

Jenni Silvola, ilmastoasiantuntija, 044 7809 306

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme