Vaasan kaupunki - Vasa stad

Koulut alkavat Vaasassa 10.8.

Jaa
Koulutyö Vaasan peruskouluissa alkaa torstaina 10.8.2023.

Koulutiensä aloittaa tänä syksynä Vaasassa yhteensä 660 ekaluokkalaista. Vaasan kaupungin perusopetuksessa lukuvuosi alkaa torstaina 10.8.2023 ja päättyy lauantaina 1.6.2024.

Katso koulujen työajat lukuvuodelle 2023–2024

Tarkkana liikenteessä 

Koulun aloittaminen on monelle jännittävä ja uusi asia. Varsinkin liikenteessä on syytä olla tarkkana. Hyödyllisiä neuvoja koulumatkaa varten löytyy Liikenneturvan sivuilta:https://www.liikenneturva.fi/ajankohtaista/aloita-koulumatkan-harjoittelu-hyvissa-ajoin/#5a3d7c0b

Ykkösten kirjastoillat

Onko ekaluokkalaisellasi jo oma kirjastokortti? Ykkösten kirjastoilloissa järjestetään kivaa tekemistä ekaluokkalaisille kaikissa kirjaston yksiköissä elo-syyskuussa.

Ilmoittaudu täällä: www.vaasa.fi/ajankohtaista/ykkosten-kirjastoilta-2023

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme