Gummerus

Booktok-ilmiökirja myi Yhdysvalloissa vain muutamassa kuukaudessa miljoona kappaletta – Lucy Scoren kuuma kesäkirja Sinuun en ainakaan rakastu ilmestyy nyt suomeksi

Jaa

”Eli kerrataanpa vielä: et siis todellakaan ole harrastanut seksiä tämän kuuman ja tatuoidun naapurin kanssa, joka vei sinut ostamaan alusvaatteita ja puhelimen?” Lucy Scoren Sinuun en ainakaan rakastu (Gummerus) ampaisi ilmestyttyään suosioon kirjojen tiktokissa ja on myynyt alkukielellä tähän mennessä yhteensä jo yli kaksi miljoonaa kappaletta.

Naomi on karannut alttarilta päivänkakkaroita hiuksissaan ja tekoripset poskillaan. Hän etsii vaikeuksiin joutunutta sisartaan Tinaa Knockemoutin pikkukaupungista, jossa kahvi on erinomaista. Tinan sijasta Naomi löytää kaupungin pahan pojan, tatuoidun partasuun Knoxin, jota eivät kiinnosta monimutkaiset ihmissuhteet, eikä varsinkaan pulassa olevat neitoset. Eihän?

Sinuun en ainakaan rakastu on kuuma kesäkirja, jonka päähenkilöiden Naomin ja Knoxin välinen kemia on vastustamatonta. Goodreadsissa kirja äänestettiin yhdeksi vuoden parhaista romanttisista romaaneista. Knockemout-sarjan toinen osa Things We Hide From The Light ampaisi myös New York Timesin myyntilistan kärkeen. Se ilmestyy suomeksi vuonna 2024.

Lucy Scoren kirjailijanura on kansainvälinen menestystarina. Yhteensä Scoren teoksia on myyty 10 miljoonaa, ja niitä julkaistaan 30 maassa. Tunnisteella #lucyscore on Tiktokissa jo yli 110 miljoonaa näyttökertaa.

Lucy Score: Sinuun en ainakaan rakastu
alkuteos Things We Never Got Over
suomentanut Lauri Sallamo ja Heidi Tihveräinen
602 sivua
Ilmestyy myös painettuna kirjana, e- ja äänikirjana 7.8., lukijat Unto Nuora ja Anni Kajos
 
Lisätietoja sekä haastattelu-, arvostelukappale- ja kuvapyynnöt:
 
Pauliina Pietilä, tuottaja, p. 040 779 2942, pauliina.pietila@gummerus.fi

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Gummerus

Vuonna 1872 perustettu Gummerus on Suomen vanhin yleiskustantamo. Toteutamme edelleen perustajamme Kaarle Jaakko Gummeruksen alkuperäistä visiota julkaista kirjallisuutta ”huviksi ja hyödyksi”. Omaperäiset ja uskaliaat kustannuspäätökset ovat aina olleet Gummeruksen toiminnan ydin. Suhtaudumme kirjallisuuteen rakastavasti ja intohimoisesti, ja meitä ohjaavat yhteiset arvot: rohkea mieli, avara katse ja vapaa sana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Gummerus

Nimitysuutinen: Gummerus vahvistaa suomennetun kaunokirjallisuuden osastoa – Petri Leppänen toimituspäälliköksi ja Leo Taanila kustannustoimittajaksi29.9.2023 11:28:36 EEST | Tiedote

Gummeruksen suomennetun kaunokirjallisuuden osastolle on nimitetty kaksi uutta ammattilaista. Lähes 20 vuotta kirja-alalla työskennellyt Petri Leppänen ryhtyy toimituspäällikkönä rakentamaan Gummeruksen kunnianhimoista käännösfiktiolistaa yhdessä toimituspäällikkö Leenastiina Kakon ja kustantaja Johanna Laitisen kanssa. Leo Taanila aloittaa uudessa tehtävässä suomennetun kaunokirjallisuuden kustannustoimittajana.

Tämän seksikkäämpää ei yleissivistys voi olla! – Silvia Hosseinin mehukas tietokirja vie eroottiselle aikamatkalle länsimaisen kirjallisuuden riettaimpiin kolkkiin26.9.2023 07:55:58 EEST | Tiedote

Kirjallisuuden kiihottava historia (Gummerus) kertoo, miten seksiä ja kuumia tunteita on kuvattu kaunokirjallisuudessa antiikista nykypäivään. Kirjailija ja kirjallisuustoimittaja Silvia Hosseini pohtii teoksessaan, mitä erotiikka, pornografia ja kiihottavat klassikot kertovat aikansa kaunokirjallisista ihanteista, seksuaalimoraalista ja mieltymyksistä – moralisoimatta.

Rehellisyys vai ystävyys? – Pakistanilaissyntyisen Kamila Shamsien uutuusromaani pureutuu ystävyyden, vallan ja siirtolaisuuden teemoihin22.9.2023 08:36:03 EEST | Tiedote

Ystävistä parhain (Gummerus) on Karachissa kasvaneen ja Lontooseen asettuneen Kamila Shamsien tarkkanäköinen kuvaus kahden siirtolaistaustaisen, vaikutusvaltaiseen asemaan nousseen naisen ystävyydestä, 1980-luvun Pakistanista ja nyky-Lontoosta. Shamsien edellinen romaani Joka veljeään vihaa (Gummerus, 2018) sai arvostetun Women’s Prize for Fiction -kirjallisuuspalkinnon. Hänen lukuisia tunnustuksia saaneita teoksiaan on käännetty 34 kielelle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme