Suomen Salibandyliitto ry

Inssi-Divarin ohjelma 2023–2024 on valmis – sarja alkaa 15. syyskuuta

Jaa
Miesten salibandyn toiseksi korkeimman sarjatason eli Inssi-Divarin runkosarjan otteluohjelma kaudelle 2023–2024 on valmistunut. Startti tapahtuu perjantaina 15. syyskuuta, ja runkosarjan mukaiset sijoitukset ovat selvillä sunnuntaina 10. maaliskuuta.

– Mielenkiintoinen kausi on jälleen käsillä. Inssi-Divarissa tullaan näkemään viime kausien tapaan tiukkaa vääntöä eri kohdissa sarjataulukkoa, uskoo otteluohjelman koostanut pääsarjapäällikkö Joni Toivola.

– Kausi käynnistyy herkullisella paikallispelikierroksella. Kaikille toki ei löydy paikallisvastustajaa, mutta tätä on haettu otteluohjelmaa tehdessä heti kärkeen mahdollisuuksien mukaan.

– Kuten muissa pääsarjoissa, niin myös Inssi-Divarissa otteluohjelman valmistuminen on riippuvainen muutamien paikkakuntien aikatauluista saada hallivaraukset kuntoon. Kokonaisuuteen kuitenkin voi olla tyytyväinen ja innolla voi jo odottaa ensimmäisiä pelejä, Toivola pohtii.

Inssi-Divarissa nähdään yksi uusi joukkue sitten viime kauden, kun Konnat selvitti tiensä Suomisarjasta Inssi-Divariin.

Neljätoista joukkuetta käsittävän Inssi-Divarin runkosarja pelataan kaksinkertaisena eli jokainen joukkue pelaa runkosarjassa 26 ottelua. Yhteensä otteluita pelataan runkosarjassa 182. Sen jälkeen joukkueet sijoilta 1–6 jatkavat F-liigakarsintaan. Sijoille 12 ja 13 sijoittuneet joukkueet karsivat sarjapaikastaan, ja sijalle 14 jäänyt joukkue putoaa Suomisarjaan.

F-liigakarsinnassa Inssi-Divarin sijoille 1–6 yltäneet joukkueet sekä F-liigan 11. ja 12. sijoittuneet joukkueet pelaavat kaksivaiheiset pudotuspelit paras viidestä -järjestelmällä, ja karsinnan 2. vaiheen voittajat (kaksi joukkuetta) pelaavat F-liigassa kaudella 2024–25.

Divarikarsinnassa Divarin sijoille 12 ja 13 sijoittuneet joukkueet ja Suomisarjan kolmen lohkon kaksi parasta joukkuetta (yhteensä kahdeksan joukkuetta) pelaavat kolmivaiheiset pudotuspelit paras kolmesta -systeemillä. Toisen ja kolmannen vaiheen voittajat (kolme joukkuetta) pelaavat Divarissa kaudella 2024–25.

Inssi-Divarin joukkueet kaudella 2023–24
Happee Steamers, Jyväskylä
Hawks, Helsinki
Josba, Joensuu
Karhut, Pori
Koovee, Tampere
Konnat, Seinäjoki
Limingan Niittomiehet
M-Team, Helsinki
O2-Jyväskylä
Rangers, Kirkkonummi
SaiPa, Lappeenranta
SalBa, Rauma
Tikkurilan Tiikerit, Vantaa
ÅIF, Sipoo

Avausviikonlopun ottelut
Pe 15.9. klo 18.30 Hawks – M-Team, AC Myllypuro
Pe  15.9. klo 19.00 Rangers – Koovee, Jokirinteen liikuntahalli
La 16.9. klo 18.30 Konnat – LNM, Qmax Arena
La 16.9. klo 17.00 Josba – SaiPa, Motonet Areena
La 16.9. klo 17.30 Happee Steamers – O2-Jyväskylä, Jyväskylän monitoimitalo
La 16.9. klo 17.00 Tiikerit – ÅIF, Tikkurilan Urheilutalo
Su 17.9. klo 17.00 Josba – Karhut, Motonet Areena

Otteluohjelma kokonaisuudessaan excel-liitteenä ja myös uutisessa täällä.

Lisätiedot: Joni Toivola, pääsarjapäällikkö
joni.toivola@salibandy.fi, 050 547 2578


Yhteyshenkilöt

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Suomen Salibandyliitto ry
Suomen Salibandyliitto ry
Alakiventie 2
00920 Helsinki

0400 529 017http://www.salibandy.fi

Salibandy on yksi Suomen suurimmista urheilulajeista. Haluamme luoda liikettä, joka synnyttää elämyksiä, hyvinvointia ja menestystä. Salibandyllä ja sählyllä on Suomessa yhteensä noin 400 000 harrastajaa. Rekisteröityneitä pelaajia ja harrastajia on yli 50 000.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Salibandyliitto ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme