Lamminrahkan Katufiestassa uuteen kaupunginosaan voi tutustua elämysten myötä

Jaa

Toista kertaa järjestettävä Lamminrahkan Katufiesta valloittaa rakentumassa olevan kaupunginosan jälleen 2.9. klo 10-15. Tänä vuonna tapahtuman pääesiintyjänä nähdään Jukka Poika.

Lamminrahkan Katufiestan pääesiintyjänä nähdään Jukka Poika.
Lamminrahkan Katufiestan pääesiintyjänä nähdään Jukka Poika.

Lamminrahkan Katufiesta on maksuton koko perheen tapahtuma, jossa riittää tekemistä ja nähtävää. Festivaalitunnelmaa luovat musiikkiesitysten ja katuruuan lisäksi monipuolinen ohjelma asunto- ja harrastusmahdollisuuksiin tutustumisesta taideteosten esittelyyn ja menojalkoja vipattavaan Jukka Pojan esiintymiseen. Lapsille on luvassa mm. ilmaista hattaraa, Maanrakennus T. Haaviston kaivurikoeajoa, ilmaisia Taikahileen glittertatuointeja sekä Taikuri Markon esitys. Tapahtumassa julkistetaan myös Lamminrahkan taideteokset.  

Lamminrahkan Katufiesta tarjoaa mahdollisuuden tutustua rakentuvaan kaupunginosaan, sen asuntotarjontaan ja harrastusmahdollisuuksiin. Alueen rakennuttajat esittelevät alueelle rakentuvia asuinkohteitaan rakennuttajakujalla.

Tapahtuman mahdollistaa Kangasalan ja Tampereen kaupungit, pääyhteistyökumppani OP Kangasala sekä muut yhteistyökumppanit: Mangrove Asumisoikeus Oy, T2H Pirkanmaa Oy, Rakennus Kodix Oy, NCC Suomi Oy, Joo kodit, Hartela Pirkanmaa sekä Kangasalan Sanomat.

Lamminrahkan Katufiesta on Lamminrahkan alueiden oma kaupunkifestivaali, joka edistää alueiden yhteisöllisyyttä ja osallisuutta.

-Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa ja siitä on tarkoitus tehdä jokavuotinen perinne. Ensimmäiset asukkaat ovat muuttaneet alueelle loppukesällä, joten myös he pääsevät ottamaan tapahtuman omakseen heti lamminrahkalaisuutensa alusta alkaen, kertoo Kangasalan kaupungin tapahtumakoordinaattori Jasmine Pajari hymyillen.

Tapahtuman ohjelma ja lisätiedot päivittyvät tapahtuman verkkosivuille: lamminrahka.fi/katufiesta

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasalan kaupunki

Vanhojen kiinteistöjen purkaminen Kangasalan K-Supermarketin tontilta alkaa18.9.2023 16:47:40 EEST | Tiedote

Kangasalan keskustassa K-Supermarketin laajentamisen mahdollistava kaava on saanut lainvoiman alkuvuonna 2023. Kaupan laajentamisen ja tontin uusien järjestelyiden suunnittelu on käynnissä. Keskon tontilla Ellintien ja Finnentien välissä osoitteissa Finnentie 3, Ellintie 1 ja 5 sekä Ainontie 6 ja 8 olevien vanhojen rakennusten purkutyöt aloitetaan 18.9. alkavalla viikolla. Purkutöiden on tarkoitus valmistua marraskuun loppuun mennessä. Purkamistyöstä aiheutuu jonkin verran ympäristöhäiriöitä, kuten ääntä, pölyä ja työmaaliikennettä, mutta haitat pyritään minimoimaan. Purku-urakoitsijana toimii Enerkon Ympäristöpalvelut Oy. Purkutyötä tehdään arkipäivinä ja melua aiheuttavat työvaiheet suoritetaan klo 9 ja 18 välillä. Työmaa-alue aidataan ja työmaa-alueeseen rajoittuville katualueille osoitetaan väliaikaiset liikenteenohjausjärjestelyt. Purkutyöt ovat askel eteenpäin kaupan laajennushankkeessa. Laajennuksen rakennustöiden on suunniteltu alkavan vuoden 2024 aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme