Kokkolan kaupunki

Perusopetuksen ja lukioiden syyslukukausi alkaa 9.8.

Jaa
Kokkolassa koulutiensä aloittaa syksyllä 579 uutta ekaluokkalaista.

Kokkolan kaupungin järjestämä esiopetus, perusopetus ja iltapäivätoiminta alkavat keskiviikkona 9.8.2023. Koulut alkavat pääsääntöisesti klo 9.00, mutta koulut tiedottavat tarkemmin koulun aloituksesta oppilaita ja huoltajia koulujen nettisivuilla tai Wilmassa.

Lukio, ammattilukio ja aikuislukio

Nuorten lukiokoulutuksen koulutyö alkaa 9.8.2023 Kokkolan suomalaisessa lukiossa klo 9.00 ja Karleby svenska gymnasiumissa klo 10.00.

Ammattilukion 2. ja 4. vuoden opiskelijoiden lukio-opinnot alkavat 9.8.2023 klo 10.00 ammattilukion tiloissa. 1. Ja 3. vuoden ammattilukio-opiskelijoiden opinnot alkavat ammatillisen koulutuksen aikataulujen mukaisesti.

Kokkolan aikuislukion iltaopetus alkaa ma 14.8.2023 klo 17.00 Kokkolan suomalaisen lukion tiloissa.

Aikuislukio-opiskelijaksi voi ilmoittautua rehtori Jonna Finellille (p.0447809620, jonna.finell@kokkola.fi).

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme