Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Ulkoministeri Valtonen Norjaan ja Tanskaan

Jaa
Ulkoministeri Elina Valtonen vierailee 11. elokuuta Oslossa, Norjassa ja Kööpenhaminassa, Tanskassa. Kyseessä on ministerin ensivierailu maissa.

Oslossa ministeri Valtonen tapaa Norjan ulkoministerin  Anniken Huitfeldtin  ja Kööpenhaminassa Tanskan ulkoministerin  Lars Løkke Rasmussenin. Lisäksi Valtosella on Oslossa tapaaminen Norjan parlamentin ulko- ja puolustusasiainvaliokunnan puheenjohtajan  Ine Marie Eriksen Søreiden  kanssa.

”On hyödyllistä päästä vaihtamaan Norjan ja Tanskan kanssa näkemyksiä ajankohtaisista kansainvälisistä ja turvallisuuspoliittisista kysymyksistä. Pohjoismaat ovat Suomen läheisimpiä kumppanimaita”, ministeri Valtonen toteaa.

Tapaamisten aiheena ovat muun muassa Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa sekä alueellinen yhteistyö ja kahdenväliset suhteet.

Lisätietoja

Elisa Tarkiainen, ministerin erityisavustaja, puh.+358 295 351 029

Katja Kalamäki, yksikönpäällikkö, Pohjois-Euroopan yksikkö, puh. +358 295 351 518

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@gov.fi.

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Laivastokatu 22, PL 176
00023 Valtioneuvosto

0295 16001http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme