Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto käsitteli suunnitteluvarauksia

Jaa

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti varata Kauklahdesta, Hansatien ja Räävelintien kulmasta, alueen autopesulahankkeen suunnittelua varten Suomen Pesukone Oy:lle. Varaus on voimassa 31.8.2024 saakka.

Lisäksi jaosto päätti jatkaa suunnitteluvarauksia

  • Espoonlahdesta Pohjola Rakennus Oy Suomelle ja Asuntosäätiölle asuntorakentamisen suunnittelua varten 31.8.2024 saakka
  • Finnoosta Asuntosäätiölle vuokra-asunto- ja asumisoikeustuotannon suunnittelua varten 31.5.2024 saakka
  • Otaniemestä Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiölle ja Aalto-yliopiston ylioppilaskunnalle opiskelija-asuntojen suunnittelua varten 31.5.2024 saakka.

    Myös palvelurakennusten tontin varausta Lommilasta Foodworld Oy:lle päätettiin jatkaa. Varaus on voimassa 31.3.2024 saakka.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme