Atena

Meillä kaikilla on mieli, mutta kukaan ei ole antanut siihen käyttöohjeita!

Jaa
Mentaalivalmentajan viisaassa ja käytännönläheisessä kirjassa tutustutaan mielen toimintaan ja hyödynnetään sen mahdollisuuksia.

Jenni Sofia: Mielen käyttöohjeet. Kuinka luot todellisuutesi

Ilmestyy 24.8.2023

Mielessä piilee valtava voima, mutta miten mieli toimii, miten se meihin vaikuttaa ja kuinka sitä voi hyödyntää? Olemme usein tunteidemme ja ajatustemme vietävänä – mieli saattaa toistaa vanhoja ohjelmointeja, joita olemme oppineet lapsuudessa, se saattaa kertoa meille rajoittavaa tarinaa itsestämme tai syöttää meille ajatusvääristymiä. Mielen käyttöohjeet tarjoaakin työkalupakin, jonka avulla voi opetella tulemaan tietoiseksi automaattisista ja tiedostamattomista mielen toiminnoista ja oppia ymmärtämään mieltään.

Käytännönläheinen teos etenee läsnäolon harjoittelusta tunteiden hyväksymiseen ja niiden ohjaamiseen, ajatusten ja sisäisen puheen tarkasteluun ja mielikuvaharjoittelun hyödyntämiseen. Ajatukset syntyvät uskomuksista, ja siksi on hyödyllistä pysähtyä myös pohtimaan, millaiset uskomukset ohjaavat sitä, miten näemme itsemme ja ympäristömme. Teoksessa kiinnitetään huomiota myös kehoon ja hengitykseen – miten ne vaikuttavat mielialaamme? Keho on aina ajattelua vahvempi, joten hyvinvoiva hermosto on avain tyytyväiseen oloon.

Mielen käyttöohjeet yhdistelee muun muassa aivotutkimusta, psykologiaa ja NLP:tä tiiviiksi ja helppotajuiseksi paketiksi, joka avaa uuden näkökulman hyvinvointiin ja itsensä johtamiseen. Lukuisat harjoitukset opettavat tarkastelemaan ajatuksia, ottamaan tunteita vastaan ja keskittymään läsnäoloon.

Jenni Sofia on mentalisti ja mentaalivalmentaja. Ihmisen mieli ja sen salaisuudet ovat kiehtoneet häntä lapsesta asti, ja innostus itsensä kehittämiseen on tuonut hänet nykyisen ammattinsa pariin. Mentalistina Jenni Sofia luo mieleenpainuvia ja viihdyttäviä illuusioita ja havahduttaa, kuinka mieltä voi johdatella ja harhauttaa. Valmentajana hän antaa asiakkailleen työkaluja siihen, kuinka mieli toimii ja miten sitä voi hyödyntää. Hän auttaa yksilöitä ja yrityksiä löytämään henkistä suorituskykyä, voimavaroja ja täyttä potentiaalia.

Tänä syksynä Jenni Sofia esiintyy Turun Linnateatterissa 1.9. ensiesityksensä saavassa teoksessa nimeltä Illuusio jossa elämme. Vuorovaikutteinen mentalisminäytelmä on ennennäkemätön konsepti Suomessa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Atena
Atena
PL 436 (Asemakatu 6)
40101 Jyväskylä

010 4214 200https://atena.fi

Atena on osa Otava-konsernia. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Atena

Ainutlaatuinen tietoteos jatkosodassa kaatuneiden sotilaiden etsinnästä29.9.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Slava Skokov & Mikko Porvali: Kentälle jääneet – Kannaksella 1944 kadonneet sotilaat ja heidän etsintänsä Ilmestyy 23.10. Kun Kannaksen suurhyökkäys alkoi kesäkuussa 1944, suomalainen pääpuolustusasema murtui nopeasti. Alkoi perääntymisvaihe, jonka rajuissa taisteluissa katosi tuhansia suomalaissotilaita. Suuri osa heistä jäi kaatuneina kentälle. Etenevä puna-armeija hautasi vainajista osan, yleensä lähimpiin pommikuoppiin tai taisteluasemiin. Monia jäi myös kaatumispaikalleen niille sijoilleen. Slava Skokovin vapaaehtoinen arkeologiaryhmä Karjalan Valli on etsinyt Kannaksen sotavainajia 1990-luvulta alkaen. Ryhmä on palauttanut kotimaan sankarihautoihin 135 suomalaista kaatunutta. Yli puolet heistä on tunnistettu DNA-tutkimuksin, osa odottaa yhä tunnistamista. Kentälle jääneet liikkuu kahdella aikatasolla. Sotahistorioitsija ja menestyskirjailija Mikko Porvali kertoo taisteluista, joissa Karjalan Vallin löytämät sankarivainajat kaatuivat. Kuvaus sodan ratkaisuhetkistä saa historian he

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme