VR nimittää Melisa Bärholmin henkilöstöstä ja yrityskulttuurista (People & Culture) vastaavaksi johtajaksi

Jaa

Melisa Bärholm on nimitetty henkilöstöstä ja yrityskulttuurista (People & Culture) vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi VR Groupiin. Bärholm aloittaa tehtävässä 11 syyskuuta 2023 ja raportoi toimitusjohtaja Elisa Markulalle.

Melisa Bärholmilla on pitkä ja monipuolinen kokemus henkilöstöjohtamisesta muutos – ja kasvuyrityksissä. Bärholm siirtyy VR:lle Lujatalo Oy:n henkilöstöjohtajan tehtävästä. Bärholm on aloittanut uransa Nokialla ja työskennellyt henkilöstöjohtajan tehtävissä myös Tikkurilassa, Roviolla, Suunnolla sekä Postissa.

Melisa Bärholm seuraa tehtävässä Laura Ansaharjua, joka siirtyy uusiin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle.

”Haluan kiittää Lauraa hänen erinomaisesta työstään yhtiön muutosstrategian eteen sekä People & Culture-toiminnon rakentamisesta tukemaan yhtiön uudistumista. Toivotan Lauralle onnea ja menestystä uusiin haasteisiin”, sanoo toimitusjohtaja Elisa Markula.

”Samalla toivotan Melisa Bärholmin tervetulleeksi VR:n matkalle. Kulttuuri, johtaminen ja työntekijäkokemuksen kehittäminen sekä oppiva, tehokas organisaatio ovat keskeisiä menestystekijöitä matkallamme sujuvan ja kestävän liikkumisen ja logistiikan palveluyhtiöksi. Melisan osaaminen ja kokemus tuo hyvän lisän tiimiimme”, jatkaa Markula.

”Olen innoissani tästä mahdollisuudesta päästä mukaan VR:n muutosmatkalle. Yhtiö on nyt mielenkiintoisessa vaiheessa - henkilöstöä, johtamista ja yrityskulttuuria kehittämällä vahvistamme edellytyksiämme asiakkaiden palvelukokemuksen kehitykselle ja yhtiön kasvulle”, sanoo Bärholm.

Yhteyshenkilöt

VR:n media desk

Viestintäyksikkömme palvelee mediaa puhelinnumerossa 029 434 7123 ja sähköpostiosoitteessa viestinta@vr.fi. Olemme tavoitettavissa toimistoaikana. Arki-iltaisin klo 16 jälkeen, arkipyhinä ja viikonloppuisin palvelemme mediaa akuuteissa häiriötilanteissa.

Puh:029 434 7123viestinta@vr.fi

Me VR:llä vauhditamme tulevaisuuden vastuullista liikkumista. Olemme Suomen valtion omistama matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys, joka kasvattaa hiilineutraalin raide- ja kaupunkiliikenteen suosiota. Huolehdimme arjen sujuvista matkoista Suomessa ja Ruotsissa sekä toimimme teollisuuden tukijalkana kotimaan logistiikassa. Vuonna 2022 kyydissämme tehtiin 194,2 miljoonaa matkaa ja kuljetimme 34,4 miljoonaa tonnia tavaraa. Liikevaihtomme oli 1 107,0 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 9 000 rautaista ammattilaista. Lisätietoja: https://www.vrgroup.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta VR-Yhtymä Oyj

Viron rautatieyhtiön junien telit huolletaan jatkossakin Pieksämäellä VR FleetCaren toimesta20.9.2023 12:53:46 EEST | Tiedote

Viron rautatieyhtiö Elronin Flirt-junien telihuolto jatkuu Suomessa raidekaluston kunnossapitoyhtiön VR FleetCaren voitettua kansainvälisen tarjouskilpailun. Nyt tehty kolmivuotinen sopimus, kahden vcuoden optiolla, kattaa Elronin Flirt-junien telien sekä vetopyöräkertojen määräaikaiskunnostuksen. Telien huollot tehdään VR FleetCaren Pieksämäen komponenttipajalla, johon on rakennettu telien tarkoitusta varten optimoidut tuotantolinjat.

VR aloittaa muutosneuvottelut toimintojen tehostamiseksi – työtehtävien arvioidaan vähenevän noin 80 toimihenkilön osalta5.9.2023 11:00:00 EEST | Tiedote

Yleinen epävarma taloustilanne heijastuu merkittävällä tavalla VR:n liiketoimintaan, kannattavuuteen ja lähiajan näkymiin. Inflaatio, raskaan teollisuuden heikentynyt suhdanne sekä ennen pandemiaa tehdyt pitkäaikaiset ostoliikennesopimukset vaikuttavat negatiivisesti VR:n kannattavuuteen. Yhtiö on antanut muutosneuvotteluesityksen tänään 5.9.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme