N2 Helsinki kasvaa – osti Wunderman Thompson Finlandin

Jaa
“Luovuuden ja markkinointiteknologian symbioosi on voittava konsepti tänään”
Jussi Nurmio, Alex Nieminen ja Miika Lumme.
Jussi Nurmio, Alex Nieminen ja Miika Lumme.

Markkinointiviestintäkonserni N2 Helsinki Oy on ostanut markkinointitoimisto Wunderman Thompson Finlandin. Kauppojen myötä N2 on nyt yksi Suomen suurimmista markkinointialan toimijoista ja sen yritysten liikevaihto tulee olemaan tänä vuonna yli 20 miljoonaa euroa. 

Wunderman Thompson Finland on osa samannimistä kansainvälistä ketjua, joka tunnetaan erityisesti markkinointiviestinnän teknologiaosaamisesta. Kansainvälisesti useita alan palkintoja voittaneen markkinointiketjun osaaminen tulee kasvattamaan entisestään N2 Helsingin monipuolista tarjoamaa. 

“Markkinat ja kuluttajien käyttäytyminen muuttuvat jatkuvasti ja aikaisempaa nopeammin, mikä edellyttää alan toimistoilta kykyä reagoida nopeasti ja mukauttaa toimintaansa vastaamaan tarpeita. N2 on aina pyrkinyt elämään ajassa ja kehittämään integroitua palveluvalikoimaa asiakkaiden tarpeiden mukaan”, N2 Helsingin toimitusjohtaja Alex Nieminen kertoo. 

Osana N2 Helsinki -konsernia toimivat luova markkinointitoimisto N2 Creative, bränditoimisto N2 Albiino, PR-, viestintä- ja vaikuttajamarkkinointitoimisto Mellakka Helsinki, manageritoimisto Mellakka Management, tapahtumatuotantotoimisto Mellakka Events sekä vaikuttajamarkkinointitoimisto Hypement

“Jatkossa pystymme palvelemaan nykyisiä ja uusia asiakkaita entistä kokonaisvaltaisemmin”

Yrityskauppa tarkoittaa sitä, että jatkossa N2 Helsinki pystyy palvelemaan nykyisiä ja uusia asiakkaita entistä kokonaisvaltaisemmin. 

“Wunderman Thompsonilta löytyy ensiluokkaista osaamista muun muassa markkinoinnin automaatioon, personointiin ja asiakkuuksien hallintaan. Nyt pystymme palvelemaan asiakkaidemme tarpeita entistä paremmin ja tarjoamaan laajan näkemyksen siitä, mitä markkinoinnilla voidaan tehdä yritysten kilpailukyvyn ja kasvun parantamiseksi”, Alex Nieminen sanoo.

“Yhdistetty tarjoama sisältää kaikkea, mitä asiakas tarvitsee aina markkinoinnin teknologiaosaamisesta konsultointiin ja luovaan suunnitteluun sekä tapahtumista viestintään ja strategiseen suunnitteluun. Tämä tekee meistä vahvan ja kilpailukykyisen toimijan”, Wunderman Thompson Finlandin toimitusjohtaja Miika Lumme kertoo.

Wunderman Thompson on maailman suurimman markkinointiviestintäyhtiö WPP:n omistama ketju. Yrityskauppojen myötä N2 Helsinki saa käyttöönsä Wunderman Thompsonin vaikuttavan maailmanlaajuisen ketjun edut ja resurssit, josta löytyy apuja myös niihin markkinoinnin tarpeisiin, joiden osaajista on Suomessa pulaa.

“Luovuuden ja markkinointiteknologian symbioosi on voittava konsepti tänään ja nähtävissä olevassa tulevaisuudessa. Yrityskauppa antaa meille eväät loistaa molemmissa. On vaikea enää nähdä, että osaavat asiakkaat ostaisivat markkinointiviestinnän ratkaisuja, jotka eivät nojaa vahvasti markkinointiteknologian mahdollisuuksiin. He tekevät sen siksi, että ne tuottavat  parempia tuloksia”,  sanoo N2-konsernin hallituksen puheenjohtaja Jussi Nurmio.

N2 Helsingin Pursimiehenkadulla sijaitsevassa toimipisteessä tulee työskentelemään yhteensä 125 työntekijää, kun Wunderman Thompson Finlandin 35 työntekijää siirtyvät samoihin tiloihin syyskuun alussa. 

N2 Helsinki

N2 Helsinki on markkinointiviestintäkonserni, johon kuuluvat luova markkinointitoimisto N2 Creative, bränditoimisto N2 Albiino, PR-, viestintä- ja vaikuttajamarkkinointitoimisto Mellakka Helsinki, manageritoimisto Mellakka Management, tapahtumatuotantotoimisto Mellakka Events sekä vaikuttajamarkkinointitoimisto Hypement. Yhtiöillä on yhteensä 90 työntekijää.

Wunderman Thompson

Wunderman Thompson Finland on osa samannimistä kansainvälistä ketjua, joka tunnetaan erityisesti markkinointiviestinnän teknologiaosaamisesta. Wunderman Thompsonilla on 200 toimistoa 90 markkinassa ja yli 18 000 työntekijää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Alex Nieminen
N2 Helsinki
alex.nieminen@n2.fi
+358 40 063 3110


Miika Lumme
Wunderman Thompson Finland
miika.lumme@wundermanthompson.com
+358 40 530 8353

Kuvat

Jussi Nurmio, Alex Nieminen ja Miika Lumme.
Jussi Nurmio, Alex Nieminen ja Miika Lumme.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

N2 Helsinki Oy
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 Helsinki

https://n2.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.