Aura Rakennus Paraisten monitoimihallin urakan toteuttajaksi

Jaa

Aura Rakennus Länsi-Suomi Oy on allekirjoittanut KVR-urakkasopimuksen Paraisten monitoimihallin rakentamisesta. Rakennuttaja on Paraisten urheilu- ja nuorisotalo Oy. Rakentaminen alkaa vuoden 2023 syyskuussa ja kohde valmistuu elokuussa 2024. Urakan arvo on 3,1 miljoonaa euroa.

Uusi monitoimihalli rakennetaan Paraisten nykyisen liikuntahallin viereen. Hallien välille rakennetaan yhdyskäytävä. Monitoimihalli palvelee pääasiassa urheiluseurojen ja yhdistysten liikuntakäytössä sekä Paraisten koulukeskuksen liikunta- ja juhlasalina. 

Monitoimihalli on Aura Rakennukselle normaalista poikkeava kohde.

– Tavallisesti toimintamme perustuu omaan hankekehitykseemme, eikä niinkään urakkamarkkinoilla toimimiseen. Monitoimihalli on kuitenkin mielenkiintoinen kohde, jonka toteuttamisessa olemme innolla mukana. On hienoa päästä rakentamaan tilaa, jossa erityisesti lapset ja nuoret pääsevät tulevaisuudessa liikkumaan ja urheilemaan, Aura Rakennuksen kaupallinen johtaja Santtu Saukkonen sanoo.

Laajat mahdollisuudet palloiluun ja tapahtumiin

 Monitoimihalli rakennetaan erityisesti palloilulajien harjoittelu- ja kilpailutoimintaa varten, mutta myös terveys- ja koululiikunnan tarpeet huomioiden. 

– Uusi monitoimihalli mahdollistaa monipuolisesti eri palloilulajien harrastamisen. Saliin toteutetaan täysimittaiset käsipallo-, salibandy- sekä sulkapallokentät. Kenttä voidaan jakaa kahteen harjoittelutilaan, mikä lisää käyttöastetta. Kaiken kaikkiaan uusi halli monipuolistaa paraislaisten harrastusmahdollisuuksia ja tuo helpotusta palloilulajien tilan puutteeseen, Paraisten urheilu- ja nuorisotalo Oy:n toimitusjohtaja Mikael Enberg sanoo.

Päivittäisen harrastustoiminnan lisäksi monitoimihalli mahdollistaa erilaiset kilpailutapahtumat ja turnaukset sekä muut tapahtumat, kuten messut.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikael EnbergtoimitusjohtajaParaisten urheilu- ja nuorisotalo Oy

Puh:040 488 6070

Santtu SaukkonenKaupallinen johtajaAura Rakennus Oy

Puh:040 746 9855

Aura Rakennus on suomalainen rakennusalan konserni, joka on erikoistunut ympäristövastuulliseen rakentamiseen. Toimintamme ytimessä on hankekehitys, jota kautta tuotamme asiakkaillemme asunto-, palvelu- ja toimitilakiinteistöjä. Tuottamalla kiinteistöjä ympäristövastuullisesti varmistamme samalla muun muassa rakennusten matalammat energian käyttökustannukset ja pienemmän ympäristökuormituksen eli kokonaisuudessaan kiinteistöjen kestävämpää käyttöä. Yhtiön tämänhetkinen tilauskanta on noin 70 miljoonaa euroa ja asuntoja rakenteilla noin 700 kpl. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BriiffiGround

Aura Rakennukselle risteilyalusten saneeraukseen keskittyvä tytäryhtiö Aura Flow5.9.2023 07:00:00 EEST | Tiedote

Nopeasti kasvanut rakennusliike Aura Rakennus Oy on perustanut matkustaja- ja risteilyalusten saneeraukseen erikoistuvan tytäryhtiön, Aura Flow Oy:n. Uuden yhtiön toiminta perustuu poikkeukselliseen tapaan hyödyntää konsernin resursseja yli perinteisten toimialarajojen. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun merkittävä suomalainen rakennusalan yhtiö laajentaa toimintaansa meriteollisuuteen.

Marko Kolehmainen vahvistamaan Tammerneonin palveluita11.5.2023 08:30:00 EEST | Tiedote

Tammerneon tunnetaan yhtenä Pohjois-Euroopan merkittävimmistä valomainostaloista. Nyt yhtiö on laajentamassa toimintaansa liikepaikkojen ja myymälöiden sisämiljööpalveluihin. Uudistukseen liittyy rekrytointi, jossa Marko Kolehmainen aloittaa Tammerneonin myyntipäällikkönä 1. kesäkuuta. Kolehmaisella on lähes kolmen vuosikymmenen työkokemus silkkipaino-, digipaino-, teippaus-, suurkuvatulostus- ja valomainosalalta. Tehtävien kaari on ulottunut kentältä kulmahuoneeseen: sisä- ja ulkonäkyvyysprojekteihin liittyvää kokemusta on kertynyt niin asentajan, esimiehen, tuotantopäällikön, projektipäällikön kuin toimitusjohtajankin tehtävistä. – Sekä Markon ammattimainen projektiosaaminen että syvällinen kokemus valomainos-, sisämiljöö- ja opasteprojekteissa vahvistavat olennaisesti Tammerneonin valmiuksia tarjota asiakkaillemme liikepaikkojen ilmeen kehittämisen aitoa kokonaispalvelua, sanoo Tammerneonin varatoimitusjohtaja Timo Mattila. Myyntipäällikkö Marko Kolehmainen odottaa uusia tehtäviään

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme