Eturivin muutosjohtaja hyppää mediatoimistoon

Jaa
Omnicom Media Group Finland julkisti ison rekrytoinnin
Ilmari Piela
Ilmari Piela

Suomen kokeneimpiin tiedolla johdettavan markkinoinnin asiantuntijoihin kuuluva Ilmari Piela siirtyy Omnicom Media Group Finlandin palvelukseen. Marketing Transformation Directorin ominaisuudessa Piela tulee auttamaan suomalaisyrityksiä tehostamaan ja modernisoimaan markkinointimallejaan.

Pielan mukaan markkinointia tekevien yritysten lähitulevaisuuden ratkaistavien asioiden lista on selkeä. Päätöksiä on tehtävä etenkin markkinointiorganisaatioiden toiminnan ohjaamiseen datan ja tulosten avulla, sekä markkinoinnin strategisen johtamisen puolella. Lisäksi on huolehdittava omasta osaamisesta, sekä hyödynnettävä uuden ajan markkinointiteknologiaa, kuten tekoälyä ja automatisaatiota mahdollisimman järkevästi.

Piela on innoissaan siirtymisestään uuteen pestiin:

”Erityisesti generatiivinen tekoäly muuttaa markkinoinnin suunnittelua ja toteutusta nyt voimakkaammin kuin ehkä mikään markkinoinnin historiassa. Halusin OMG:lle töihin, koska yhtiö pystyy Omni -alustan kautta tuomaan asiakkailleen strategisen kilpailuedun. Se pohjautuu huippuasiantuntijoiden ja ylivoimaisen teknologian verrattomaan yhdistelmään”, sanoo Piela. Omni on tekoälyavusteinen markkinoinnin suunnittelun alusta, jota mm. Forrester Research-tutkimusyritys on arvioinut markkinoiden parhaaksi.

Piela on pitkän linjan markkinoinnin tiedolla johtamisen ammattilainen, joka on tunnettu etenkin B2B-markkinoinnin asiantuntijana. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Valveella, Wärtsilässä, useammassa suomalaisessa mediatalossa, sekä itsenäisenä konsulttina.

Rekrytointi on osa ToinenPHD, OMD Finland ja H&S- mediatoimistoista koostuvan OMG Finland:in mittavia tekoälypanostuksia. Konserni lanseerasi kesäkuussa Cannes Lionsissa tekoälypohjaisen Omni Assist AI-suunnittelualustan, joka hyödyntää generatiivista AI -teknologiaa ja Omnicom:in datavarastoja.

“Tuomme syksyn aikana Omni Assist:in suomalaisten markkinoijien käyttöön ja odotamme siitä valtavaa tehokkuusloikkaa mediasuunnittelun, tiedon analysoinnin, päätöksenteon nopeuttamisen ja mediaoptimoinnin saralla”, sanoo Omnicom Media Group Finland:in toimitusjohtaja Teemu Neiglick.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Teemu Neiglick, teemu.neiglick@omnicommediagroup.com, 044 3383592
Ilmari Piela, Ilmari.piela@omnicommediagroup.com, 0400 571608

Kuvat

Ilmari Piela
Ilmari Piela
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Omnicom Media Group Finland
Lintulahdenkatu 3
00530 Helsinki

010 2711600https://omnicommediagroup.com/markets/finland/

Omnicom Media Group Finland Oy on osa New Yorkin pörssissä noteerattua maailman suurimpiin kuuluvaa mainos- ja mediatoimistokonserni Omnicom Groupia.

Omnicom Media Groupiin kuuluu Suomessa maan johtavat mediatoimistot ToinenPHD Oy ja OMD Finland Oy sekä vuonna 2017 perustettu Hearts and Science Oy.  Yhtiöryhmän liikevaihto on 110 miljoonaa euroa ja se työllistää 150 markkinoinnin ja viestinnän ammattilaista. Toimipiste sijaitsee Sörnäisissä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.