Avain

Satu Leiskon Ihmistenhaltija aloittaa uuden nuorten aikuisten romaanisarjan

Jaa
Kirjailija Satu Leiskon Ihmisenhaltija on nykypäivään sijoittuva tummasävyinen romaani. Suomalaista mytologiaa ja realismia yhdistävä teos aloittaa uuden nuorille aikuisille suunnatun romaanisarjan.
Satu Leiskon  Ihmisenhaltija-romaani  yhdistää suomalaista mytologiaa ja realismia.
Satu Leiskon Ihmisenhaltija-romaani yhdistää suomalaista mytologiaa ja realismia.

​​Tuuli asuu pienellä Kuustenkylän paikkakunnalla. Elämää kylällä varjostaa pelko, sillä eräs asukas on löydetty metsästä surmattuna. Kuolemasta epäillään lähistöllä liikkuvaa susilaumaa.

Kuustenkylällä tapahtuu outoja: Kylään muuttaa salaperäinen Maria, jonka kanssa Tuuli ystävystyy. Myös Tuulin ihastus Ossi alkaa odottamatta vastata Tuulin tunteisiin. Pian selviää, että ihmisten kanssa rinnakkain elää salaisia olentoja: eläimiksi muuntautuvia ihmiseläimiä ja ihmisten väkeä syöviä nälkäisiä. Samaan aikaan pahantahtoinen olento seuraa Tuulia metsissä, eikä uhka hellitä kotonakaan. Mikä on todellinen vaara ja miten se pysäytetään?

“Pimeä, rapiseva metsä ja epäilys siitä, että
joku seuraisi, saivat juoksemaan eteenpäin.
Reppu hakkasi selässäni ja vaatteiden kahina
peitti muut äänet ympäriltäni. Välillä olin
varma, että joku todella juoksi kannoillani,
isä, sudet, tai metsän vaaleahiuksinen nainen.”

Satu Leisko, Ihmisenhaltija (Avain) 

Satu Leisko on helsinkiläinen kirjailija. Ihmisenhaltija on Leiskon ensimmäinen yleiskielinen romaani.  

teos: Ihmisenhaltija
kirjailija: Satu Leisko
ISBN: 9789523044807
kustantaja: Avain
sivumäärä: 298
julkaisupäivä: 15.8.2023

Kirjan julkistamistilaisuus: Rosebud Sivullinen (Kaisaniemenkatu 5, Hki), pe 25.8. klo 17 alkaen. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet


Avain, Suomen kirjastopalvelu Oy, viestintäjohtaja Vilja Kujanpää, vilja.kujanpaa@avain.net, puh. 040 755 3319


arvostelukappaleet: info@avain.net

Kuvat

Satu Leiskon  Ihmisenhaltija-romaani  yhdistää suomalaista mytologiaa ja realismia.
Satu Leiskon Ihmisenhaltija-romaani yhdistää suomalaista mytologiaa ja realismia.
Lataa
Satu Leisko, kuva: Laura Oja
Satu Leisko, kuva: Laura Oja
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Avain
Avain
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

09 5840 440https://avain.net/

Avain on suomalainen kirjakustantamo, joka kustantaa laadukasta kotimaista kirjallisuutta. Kustantamo on palkittu Selkokeskuksen Seesam-palkinnolla tunnustuksena selkokirjallisuuden edistämisestä.

Avain on osa Suomen kirjastopalvelu Oy:tä ja Booky Groupia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Bokashi – jätehuollon pehmeä teknologia20.9.2023 08:45:00 EEST | Tiedote

Oulun yliopiston tutkijatohtori Veera Kinnunen perehtyi pehmeään teknologiaan kirjoittaessaan teosta Bokashi: Vallankumous ämpärissä (Avain). "Jäin miettimään, mikseivät kompostit kuulu kaupunkeihin. Eikö olekin vain ideologisten ja poliittisten suhdanteiden seurausta, että kaupunkien jätehuolto on päädytty toteuttamaan vieraannuttavilla ja jättimäisillä infrastruktuureilla eikä vaikkapa pienimuotoisilla, paikallisilla järjestelmillä, kuten komposteilla ja pienvoimaloilla? Voiko jäte tehdä muutakin kuin pilata maailman", hän pohtii Kustantamon kuulumisia -blogin postauksessaan.

Karhu : Metsän kultainen omena -kirja kertoo karhujen kiehtovasta elämästä13.9.2023 07:40:00 EEST | Tiedote

Metsissämme asuvat karhut ovat ruskeakarhuja, mutta tunnemme heidät tuttavallisemmin karhuina. Kuinka karhut viestivät keskenään? Miten karhunpentu oppii itsenäiseksi karhuksi Kirja soveltuu luettavaksi kaikille karhuista kiinnostuneille, myös aikuisille, jotka haluavat tutustua metsiemme valtiaaseen, karhuun. Daga Ulv on helsinkiläinen taiteilija, joka on kuvittanut useita eläinaiheisia tietokirjoja ja lastenkirjoja. Karhu : Metsän kultainen omena on toinen osa Suomen suurpedoista kertovassa kirjasarjassa. Ensimmäinen osa Susi : Canis lupus ilmestyi keväällä 2023. teos: Karhu : Metsän kultainen omena kirjailija: Daga Ulv ISBN: 9789523044869 kustantaja: Avain ilmestymispäivä: 13.9.2023

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme