Keski-Suomen ELY-keskus

Painaumakorjaus Saalahdessa Jämsässä (Vt9) alkaa tällä viikolla valmistelutöillä

Jaa
Valtatiellä 9 Saalahdessa aloitetaan tällä viikolla painaumakorjauksen valmistelutyöt. Kohteessa tehdään rakenteen parantamista vaihtamalla tierungon massoja.

Työn ajan käytössä on kiertotie, jonka kautta liikenne ohjataan kulkemaan. Työmaa-aikataulun mukaan kiertotielle siirrytään viikolla 37 ja tie avataan uudelleen liikenteelle viikolla 42.

Liikenneturvallisuuden ja tietyömaalla työskentelevien työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi tietyömaan kohdalla tulee noudattaa erityistä varovaisuutta sekä työnaikaisia liikenteen ohjausjärjestelyjä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Markku SiukolaTyöpäällikköPimara Maanrakennus Oy

Puh:0407113319

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen ELY-keskus
Keski-Suomen ELY-keskus
Cygnaeuksenkatu 1, PL 250
40101 Jyväskylä

0295 024 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keski-suomi

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme