Avain

KUTSU: Satu Leiskon Ihmisenhaltija-romaanin julkistamistilaisuus

Jaa
Tule juhlistamaan kanssamme Satu Leiskon Ihmisenhaltija-romaanin julkistamista Rosebud Sivulliseen (Kaisaniemenkatu 5, Hki) perjantaina 25.8. klo 17 alkaen.
Tervetuloa kirjan julkistamistilaisuuteen pe 25.8. klo 17.
Tervetuloa kirjan julkistamistilaisuuteen pe 25.8. klo 17.

Ihmisenhaltija aloittaa nuorille aikuisille suunnatun tummansävyisen romaanisarjan, jossa yhdistyvät herkullisesti realismi ja suomalainen mytologia.

“Pimeä, rapiseva metsä ja epäilys siitä, että
joku seuraisi, saivat juoksemaan eteenpäin.
Reppu hakkasi selässäni ja vaatteiden kahina
peitti muut äänet ympäriltäni. Välillä olin
varma, että joku todella juoksi kannoillani,
isä, sudet, tai metsän vaaleahiuksinen nainen.”

Satu Leisko, Ihmisenhaltija (Avain) 

Ilmoittaudu tilaisuuteen 23.8. mennessä os: info@avain.net

Lämpimästi tervetuloa!

Satu Leisko, Ihmisenhaltija

​​Tuuli asuu pienellä Kuustenkylän paikkakunnalla. Elämää kylällä varjostaa pelko, sillä eräs asukas on löydetty metsästä surmattuna. Kuolemasta epäillään lähistöllä liikkuvaa susilaumaa.

Kuustenkylällä tapahtuu outoja: Kylään muuttaa salaperäinen Maria, jonka kanssa Tuuli ystävystyy. Myös Tuulin ihastus Ossi alkaa odottamatta vastata Tuulin tunteisiin. Pian selviää, että ihmisten kanssa rinnakkain elää salaisia olentoja: eläimiksi muuntautuvia ihmiseläimiä ja ihmisten väkeä syöviä nälkäisiä. Samaan aikaan pahantahtoinen olento seuraa Tuulia metsissä, eikä uhka hellitä kotonakaan. Mikä on todellinen vaara ja miten se pysäytetään? 

Satu Leisko on helsinkiläinen kirjailija. Ihmisenhaltija on Leiskon ensimmäinen yleiskielinen nuortenromaani.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet


Avain, Suomen kirjastopalvelu Oy, viestintäjohtaja Vilja Kujanpää, vilja.kujanpaa@avain.net, puh. 040 755 3319


arvostelukappaleet: info@avain.net

Kuvat

Tervetuloa kirjan julkistamistilaisuuteen pe 25.8. klo 17.
Tervetuloa kirjan julkistamistilaisuuteen pe 25.8. klo 17.
Lataa
Satu Leisko, kuvaaja: Laura Oja
Satu Leisko, kuvaaja: Laura Oja
Lataa
kansi: Satu Leisko, Ihmisenhaltija
kansi: Satu Leisko, Ihmisenhaltija
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Avain
Avain
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

09 5840 440https://avain.net/

Avain on suomalainen kirjakustantamo, joka kustantaa laadukasta kotimaista kirjallisuutta. Kustantamo on palkittu Selkokeskuksen Seesam-palkinnolla tunnustuksena selkokirjallisuuden edistämisestä.

Avain on osa Suomen kirjastopalvelu Oy:tä ja Booky Groupia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Pin-up toi Henna Karppinen-Kummunmäelle ystäviä ja itsevarmuutta29.9.2023 10:02:57 EEST | Blogi

Henna Karppinen-Kummunmäki kirjoitti Minä ja Marilyn -teoksessaan (Avain, 2023) pin-upille feministisen historian. Aihe löysi kirjoittajansa pin-up -harrastuksen kautta. "Nyky-pin-upin ideologiaan kuuluu kehopositiivisuus ja sallivuus: jokainen nainen on kaunis iästä, painosta ja ruumiinrakenteesta riippumatta. Sellaista sallivuutta toivoisin jokaiselle naiselle", Karppinen-Kummunmäki kertoo. Henna Karppinen Kummunmäki esiintyy Turun Kirjamessuilla 1.10. klo 13 (Jukola).

Bokashi – jätehuollon pehmeä teknologia20.9.2023 08:45:00 EEST | Tiedote

Oulun yliopiston tutkijatohtori Veera Kinnunen perehtyi pehmeään teknologiaan kirjoittaessaan teosta Bokashi: Vallankumous ämpärissä (Avain). "Jäin miettimään, mikseivät kompostit kuulu kaupunkeihin. Eikö olekin vain ideologisten ja poliittisten suhdanteiden seurausta, että kaupunkien jätehuolto on päädytty toteuttamaan vieraannuttavilla ja jättimäisillä infrastruktuureilla eikä vaikkapa pienimuotoisilla, paikallisilla järjestelmillä, kuten komposteilla ja pienvoimaloilla? Voiko jäte tehdä muutakin kuin pilata maailman", hän pohtii Kustantamon kuulumisia -blogin postauksessaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme