Hämeen ELY-keskus

Karanojan risteyssiltojen korjaustyöt toteutetaan kesän ja syksyn 2023 aikana Hämeenlinnassa

Jaa
ELY-keskus korjauttaa Karanojan risteyssillat W (U-2843) ja E (U-3220) Hämeenlinnassa kesän ja syksyn 2023 aikana. Sillat sijaitsevat Hämeenlinnassa kohdassa, missä Valtatie 3 ylittää Karanojantien. Korjattavat kohteet ovat silta Helsingistä Hämeenlinnan suuntaan sekä silta Hämeenlinnasta Helsingin suuntaan.
Karanojan risteyssillat.
Karanojan risteyssillat.

Työt kohteessa alkavat 21.8.2023. Liikennejärjestelyt muuttuvat kohteessa korjaustyön ajaksi alkaen 21.8.-22.8.2023 välisenä yönä. Kolmostien nopeusrajoitus lasketaan 50 km/h. Liikenne ohjataan yhdelle kaistalle kummallakin sillalla rakennustöiden aikana.

Työt valmistuvat syksyn 2023 aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaajana toimii:
Timo Repo, ELY-keskus,
0400 414 109


Pääurakoitsijana toimii:
MPV-Infrarakenne Oy
Lassi-Pekka Tyni, 040 482 3758

Kuvat

Karanojan risteyssillat.
Karanojan risteyssillat.
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Hämeen ELY-keskus
Hämeen ELY-keskus
Kirkkokatu 12
15140 Lahti

0295 025 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-hame

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hämeen ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme