Viisas Elämä Oy

Vähennä stressiä kylmäaltistuksen avulla

Jaa

Haluaisitko oppia käsittelemään pelkoa, ahdistusta ja stressiä? Etsitkö keinoja parempaan uneen? Ratkaisu voi löytyä kylmästä vedestä. Magnus Appelbergin uutuusteos Jääkylmä mielenrauha (Viisas Elämä, 2023) johdattaa lukijan kylmäaltistuksen saloihin tarjoten syväsukelluksen rohkeuden ja rentouden lähteille.

Kansi: Rami Hakala. Kannen kuva: Mireille Rosas. Kirjailijan kuva: Markku Pajunen
Kansi: Rami Hakala. Kannen kuva: Mireille Rosas. Kirjailijan kuva: Markku Pajunen

Kylmä vesi vaikuttaa kehoon niin voimakkaasti, että tunnemme sen positiiviset vaikutukset myös mielessämme. Magnus Appelbergin uutuusteos Jääkylmä mielenrauha tutustuttaa lukijan kylmän veden terveyshyötyihin ja tarjoaa konkreettisia keinoja totuttautua siihen. Appelbergin luoma kylmäaltistusmenetelmä on tehokas ja oivaltava yhdistelmä joogan syvimpiä viisauksia ja avantouinnin vähemmän tunnettuja saloja. Teos sisältää viihdyttäviä tarinoita kirjailijan kokemuksista joogaohjauksen ja avantouinnin parissa sekä hänen uransa aikana kohtaamistaan ihmisistä, jotka ovat tuoneet oman panoksensa menetelmän kehittymiseen.

”Kaikki on kiinni siitä, miten voit kääntää kylmän henkeäsalpaavan vaikutuksen rennoksi olotilaksi. Se on taito, jonka voit soveltaa muihin stressaaviin, ahdistaviin ja vaativiin tilanteisiin elämässä.” kertoo Appelberg ja rohkaisee lukijaa tutustumaan rohkeasti kylmäaltistuksen parantavaan vaikutukseen.

Magnus Appelberg on koulutukseltaan tanssitaiteen maisteri ja Rebalancing-kehoterapeutti. Hän on toiminut astangajoogan ohjaajana viimeiset kaksikymmentä vuotta. Appelberg on suosittu vierailija joogakouluissa ympäri Suomea, Pohjoismaita, Viroa ja Puolaa. Hän rauhoittaa mieltään nolla-asteisessa vedessä, jossa pystyy istumaan jopa tunnin.

Jääkylmä mielenrauha ilmestyi kirjakauppoihin viikolla 33.

 

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 30 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Julkaisemme huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueille. Viisas Elämä on Suomen johtavin kustantamo hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategoriassa. Teoksemme tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi: Rami Hakala. Kannen kuva: Mireille Rosas
Kansi: Rami Hakala. Kannen kuva: Mireille Rosas
Lataa
Kuva: Markku Pajunen
Kuva: Markku Pajunen
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Uutuuskirjan neuvoilla tukea ja kannustusta ADHD-oireisten lasten arkeen21.8.2023 08:48:00 EEST | Tiedote

Millaista on kasvaa ADHD:n kanssa? Mikä on vanhemmuuden viiden periaatteen malli? Sharon Salinen oivaltava ja käytännönläheinen uutuusteos ADHD-lapsen toiveet ja tarpeet – Opas vanhemmille onnistuneeseen arkeen ja elämään­ (Viisas Elämä, 2023) auttaa vanhempia ymmärtämään ja kannustamaan lasta empaattisesti ja johdonmukaisesti kohti arjen onnistumisia ja positiivisia muutoksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme