Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

MEDIAKUTSU: Tokion kuvernööri Yuriko Koike puhuu Helsingin kaupungintalolla kasvusta, globaaleista haasteista ja ratkaisuista

Jaa
Media on tervetullut seuraamaan Tokion kuvernööri Yuriko Koiken kaikille avointa luentoa maanantaina 21. elokuuta kello 13.30–14 Helsingin kaupungintalon tapahtumatorille (Pohjoisesplanadi 11–13). Teemana ovat tuolloin kasvun, globaalien haasteiden ja ratkaisujen lisäksi Tokion vetovoimatekijät.

Tokion kuvernööri Yuriko Koike on pormestari Juhana Vartiaisen vieraana Helsingissä 21.–22. elokuuta.

Vierailunsa aikana kuvernöörin ohjelmassa on hänen pitämänsä luennon lisäksi tutustumista useisiin helsinkiläisiin kohteisiin. Helsinki ja Tokio tekevät yhteistyötä eri teemoissa ja vierailun aikana keskustellaan myös uusista yhteistyömahdollisuuksista.

Median ilmoittautumiset ja haastattelupyynnöt

Maanantain 21.8. luentotilaisuutta ei striimata, mutta media on tervetullut paikan päälle. Tilaisuus on englanninkielinen.

Ilmoittautumiset ja haastattelupyynnöt maanantaihin 21.8. kello 10 mennessä osoitteeseen: city.helsinki@hel.fi.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallitus antoi kolme eri lausuntoa lakihankkeisiin18.9.2023 17:49:27 EEST | Tiedote

Kaupunginhallitus kokoontui 18.9. ja päätti antaa lausunnot sosiaali- ja terveysministeriölle valmiuslain toimivaltuussäännöksistä, vanhuspalvelulain muuttamisesta annetun lain voimaantulosäännöksen muuttamisesta sekä hallituksen esityksestä koskien yleisestä asumistuesta annetun lain muuttamista. Kaupunginhallitus päätti myös ottaa Petri Lumijärven henkilöstöjohtajan vakinaiseen virkaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme