Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Korjaustyöt jatkuvat Malminkentän Terminaalirakennuksessa

Jaa
Malminkentän entiseen päärakennukseen eli Terminaalirakennukseen on tehty peruskorjauksia toukokuusta 2023 lähtien. Seuraavaksi vuorossa on etupihan puoleinen salaojitus sekä pelastuslaitoksen nostokalustoa varten tehtävän laatan kaivu- ja paalutustyöt.
Kuvaaja: Janne Ojanperä
Kuvaaja: Janne Ojanperä

Etupihan puolella tehtävät salaojitus ja kaivu- ja paalutustyöt alkavat syyskuun puolessa välissä. Työt kestävät marraskuuhun asti.

Sisätiloissa korjataan parhaillaan keittiötiloja, joihin tehdään suunniteltua laajempia korjauksia. Tavoitteena on, että sisätyöt valmistuvat ravintolatiloissa syksyn 2023 aikana ja muissa toimitiloissa keväällä 2024.

Nyt tehtävillä korjauksilla turvataan rakennuksen pysyminen käyttökunnossa. Rakennukseen on tarkoituksena tehdä myöhemmin laaja perusparannus. Korjaukset tehdään arvokkaan rakennuksen alkuperäisiä ratkaisuja kunnioittaen.

Julkisivuihin tehtäviin ilmanvaihtoon liittyviin muutoksiin on saatu rakennuslupa heinäkuun alussa. Korjausten aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kaupunkiympäristön toimiala
Projektinjohtaja Katri Olli
puh. 040 5041594
katri.olli@hel.fi

Kuvat

Kuvaaja: Janne Ojanperä
Kuvaaja: Janne Ojanperä
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme