Kansallinen kokoomus

Kokoomuksen puoluekokous nimeää presidenttiehdokkaan 28.10.

Jaa
Kokoomuksen puoluehallitus esittää ylimääräiselle puoluekokoukselle professori Alexander Stubbin nimeämistä puolueen presidenttiehdokkaaksi. Ylimääräinen puoluekokous järjestetään Espoon Dipolissa 28. lokakuuta klo 14 alkaen.
Kokoomuksen puoluehallitus esittää ylimääräiselle puoluekokoukselle professori Alexander Stubbin nimeämistä puolueen presidenttiehdokkaaksi. Ylimääräinen puoluekokous järjestetään Espoon Dipolissa 28. lokakuuta klo 14 alkaen. 
 
Puoluehallitus kokoontui lauantaina Helsingissä. 
 
Lauantaina Helsingissä on myös kokoomuksen puoluepäivä. Puoluepäivän ohjelmassa on mm. presidenttiehdokkaaksi lupautuneen Stubbin esittäytyminen puolueväelle ja keskustelua ajankohtaisista poliittisista asioista. 
 
"Presidentinvaaleista on tulossa jännittävät. Ehdokkaina on kokeneita ja näkemyksellisiä ihmisiä. Uskon, että Alex Stubb erottuu joukosta edukseen. Hänellä on ylivertainen osaaminen ja kokemus presidentin tehtävän ytimessä olevassa ulko- ja turvallisuuspolitiikassa", kokoomuksen puheenjohtaja, pääministeri Petteri Orpo sanoo. 
"Presidentinvaalit on kestävyyslaji, edessä on pitkä matka. Lähdemme rakentamaan kampanjaa maltillisesti ja rauhallisesti, mutta innostuneena. Olen kiitollinen jo tähän mennessä saamastani luottamuksesta", Alexander Stubb sanoo. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kansallinen kokoomus
Kansallinen kokoomus
Töölönkatu 3
00100 HELSINKI

0207 488 488, info@kokoomus.fihttps://www.kokoomus.fi

Kokoomus on vuonna 1918 perustettu poliittinen puolue ja kansanliike, joka haluaa kehittää Suomea vastuullisesti.

Politiikkamme perustuu arvoihin – uskomme yksilöön, vastuuseen ja vapauteen. Haluamme rakentaa yhteiskuntaa, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä ja jossa heikoimmista pidetään huolta.

Kokoomus on paljon muutakin kuin kansanedustajamme ja meppimme – me olemme kansanliike. Teemme arjen pieniä tekoja kukin omalla tavallamme.

Tästä pääset kokoomuksen eduskuntaryhmän uutishuoneeseen >>

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kansallinen kokoomus

Häkkänen: EU-ero olisi kohtalokas virhe Suomelle27.3.2023 08:49:15 EEST | Tiedote

Kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen ihmettelee, miksi yhden puolueen ehdotukset EU-erosta on jätetty käsittelemättä pääministeritenteissä. Perussuomalaiset on tällä hetkellä ainoa puolue, joka ajaa virallisissa ohjelmissaan Suomen EU-eroa. Viime viikolla perussuomalaisten Laura Huhtasaari vahvisti, että puolue ajaa edelleen Suomen eroa EU:sta. Puolueen puheenjohtaja Riikka Purra on myöntänyt, että puolueen virallinen linja on EU-ero.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme