Veikkaus Oy

Suomeen vuoden kolmanneksi suurin Toto-voitto - Vantaalle 533 000 euron jättipotti

Jaa

Suomeen osui lauantaina vuoden kolmanneksi suurin Toto-voitto. Nettipelaaja Vantaalta voitti Ruotsin Rommen kierroksen Toto75-pelistä 533 000 euroa.

Ruotsin Rommen lauantain Toto75-kierroksella nähtiin useita yllätysvoittoja. Täysosumia löytyi vain neljä kappaletta, joista yksi on pelattu Suomessa.

Vantaalainen nettipelaaja voitti suomalaisosumalla alavoittoineen tarkalleen 533 673 euroa.

Suomalaisvoittaja oli pelannut kierrokselle suoran systeemin, jossa oli yksi varma. Se oli päätöskohteen voittaja Don't Say Gar.

- Isot onnittelut onnekkaalle ja taitavalle suomalaisvoittajalle. Hänen voittonsa on kuluvan vuoden kolmanneksi suurin Suomeen osunut Toto-voitto, Veikkauksen tiedottaja Ilkka Nisula onnittelee.

Kuluvan vuoden suurimmat Toto-voitot osuivat Suomeen pääsiäisenä. Silloin Suomeen osui kaksi 2,1 miljoonan euron jättivoittoa. Ne osuivat helsinkiläiselle nettipelaajalle sekä lieksalaisen nettipelaajan kolmen osuuden porukkapeliin.

Tämän viikon lauantaina Ruotsin Bergsåkerin Toto75-pelissä on jackpotkierros.

Tulokset
Toto75 Romme 19.8.

 

Lähtö Voittajahevonen Ohjastaja Poissa
Toto75-1 3 Matiere Fredrik B Larsson  
Toto75-2 9 Jobspost Mats E Djuse  
Toto75-3 9 Fiftyfour Ken Ecce  
Toto75-4 7 Charmant de Zack Alessandro Gocciadoro  
Toto75-5 4 Corazon de B. Per Lennartsson 9
Toto75-6 1 A Teaser Erik Adielsson  
Toto75-7 3 Don't Say Gar Alessandro Gocciadoro  

3-9-9-7-4-1-3

7 oikein 501 195 euroa
6 oikein 835,90 euroa
5 oikein 40,70 euroa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme