Aviador Kustannus

Hiljaa lipuvat varjot – Meri-Lapista ja melankoliasta huumorilla höystettynä

Jaa
Keminmaalaislähtöisen, nykyään Oulussa asuvan kirjailija Anni-Sofia Kauppilan toinen romaani maalaa lukijan eteen Meri-Lapin maisemat ja ihmiset iloineen ja suruineen.
Kansi: Satu Enstedt
Kansi: Satu Enstedt

Anni-Sofia Kauppilan romaani Hiljaa lipuvat varjot on julkaistu Aviadorin kustantamana.

”Ehdoton välttämättömyys pysyä liikkeessä – se yhdistää minua ja Lauta, mutta suru on kuin kasa espanjansiruetanoita. Suru on tappajaetana, joka etsii eläviä syötäväkseen ja laajentaa elintilaansa keinoja kaihtamatta.”

Veitsiluodon tehtaalla sammuvat viimeisetkin valot. Samaan aikaan Toivo tekee välitilinpäätöstä elämästään. Kohtaaminen Laun kanssa kirkastaa hänen ajatuksiaan tulevaisuudesta. Paljastuu, että naisen suvulla on osansa tehtaan värikkäässä historiassa, jonka jotkut paikkakunnalla vieläkin muistavat. Pääseekö yksilö koskaan eroon demoneistaan? Uskovatko ihmiset vain menestystarinoihin? Ystävystymisestä syntyy vuoropuhelu, joka pohtii kyseisiä teemoja. Dialogi muodostaa päähenkilöiden kemioiden näyttämön, ja varjot ovat läsnä kohtaamisista kauneimmissakin. Pohjavireeltään melankolisen kerronnan sävyjä rikastaa tekijälleen ominainen huumori.

Anni-Sofia Kauppila (s. 1986) on valmistunut filosofian maisteriksi Oulun yliopistosta. Kirjallisuutta pääaineenaan opiskellut Kauppila inspiroituu yhteiskunnan ristiriidoista ja sukupolvien välisistä siteistä. Eniten häntä kiinnostavat tarinat, jotka päätyvät uniin asti.

KAUPPILA, ANNI-SOFIA : Hiljaa lipuvat varjot
195 sivua
Sidottu, kovakantinen
ISBN 9789523811638
Ilmestymisaika: Elokuu 2023

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Lähetämme pyynnöstä arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse. Arvostelukappalepyynnöt voi lähettää osoitteeseen tilaukset@aviador.fi. Haastattelupyynnöt sekä tiedustelut pressikuvista pyydämme esittämään Aviadorin tiedottaja Miksu Väkiparralle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi: Satu Enstedt
Kansi: Satu Enstedt
Lataa
Anni-Sofia Kauppilan kuva © Sahan Sandeepa Wicramaarachichi
Anni-Sofia Kauppilan kuva © Sahan Sandeepa Wicramaarachichi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Janika Haatajan esikoisrunokokoelmassa ylevä ja arkinen yhdistyvät5.9.2023 12:52:03 EEST | Tiedote

Janika Haatajan runokokoelma Kukkiva nahka on julkaistu Aviadorin kustantamana. Janika Haataja yhdistää esikoisrunokokoelmassaan Kukkiva nahka uudella tavalla ylevää ja arkista. Kaupan ja teollisuuden tuotebrändit ovat runojen materiaalia yhtä lailla kuin oman identiteetin pohdinnat ja taidekokemukset. Tämä kaikki muodostaa yhdessä jäljittelemättömän kokonaisuuden, joka heijastelee nykyihmisen nopeaa tapaa kokea ympärillään risteilevät viestit ja mielikuvat olemalla samalla kertaa ”auki kuin taivas” ja ”silti lukossa”. Helsingissä asuva Janika Haataja (s. 1989) on opiskellut pakkausmuotoilua ja brändäystä Lahden Muotoiluinstituutissa. HAATAJA, JANIKA : Kukkiva nahka 76 sivua Sidottu, kovakantinen ISBN 9789523811683 Ilmestymisaika: Syyskuu 2023 Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt Lähetämme pyynnöstä arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse. Arvostelukappalepyynnöt voi lähettää osoitteeseen tilaukset@aviador.fi. Haastattelupyynnöt sekä tiedustelut

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme