Docendo

Ilkka Hynnisen Toteuta ideasi -kirja neuvoo, kuinka tehdä ideasta todellisuutta

Jaa
Jäikö yritys perustamatta tai kirja kirjoittamatta? Miksi emme toteuta ideoita, joita meillä on? On aika muuttaa tilanne. Elokuun lopussa julkaistava Ilkka Hynnisen kirja, Toteuta ideasi, antaa käytännön opastusta asiaan.
Toteuta ideasi julkaistaan 31.8.
Toteuta ideasi julkaistaan 31.8.

Ilkka Hynnisellä on vahva kokemuspohja aiheeseen – hän on tehnyt ideoista tuotteita yli kaksikymmentä vuotta. Tuotantoyhtiö Aito Median perustajana hän on tuottanut sarjoja niin Pirjosta Koskiseen kuin Poliiseista Huutokauppakeisariin. Yhteensä hän on tuottanut 1 700 tuntia televisio-ohjelmia nähtäväksi yhteensä yli 80 maahan.

Hynninen on auttanut yrittäjänä eri alojen ammattilaisia viemään ideat käytäntöön, ja nyt opit ovat kaikkien saatavilla. Hynnisen Toteuta ideasi -teos auttaa kohtaamaan päänsisäiset esteet ja suunnittelemaan, miten ideasta tehdään totta ja työtä.

Toteuta ideasi -teos on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa synnyttää uutta. Se voi tarkoittaa oman yrityksen perustamista, olemassa olevan yrityksen laajentamista tai idean toteuttamista sivutoimena.

Kirja toimii myös opaskirjana johtajille, jotka etsivät keinoja, miten löytää aikaa ja resursseja ideoiden eteenpäin viemiseen organisaation sisällä, tai niille esimiehille, jotka haluavat rohkaista ihmisiä toteuttamaan ideoitaan. Tämä kirja on myös haaveilijalle, joka pohtii, pitäisikö toteuttaa se oma juttu. Kirjasta selviää, mitä idean toteuttaminen vaatii ja miten sen voisi tehdä.

Ilkka Hynninen (s 1979, YTM) on johtanut tiimejä ja projekteja monella mantereella sekä auttanut neuvonantajana, sijoittajana ja hallituksen jäsenenä muita yrityksiä kasvamaan. Mediapuolella Ilkka toimii yhtiönsä ICS Nordicin kautta ja keskittyy erityisesti kansainvälisten sarjojen ja dokumenttien tekemiseen. Lisäksi hän toimii kirjoittajana, puhujana ja podcastaajana.

Ilkka Hynninen: Toteuta ideasi (Docendo 2023), sidottu, 256 sivua. Julkaisupäivä 31.8.2023.

Arvostelukappaletiedustelut:
tiedotus@docendo.fi – toimittaja, kysy ennakkoon kirjan sähköistä vedosta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Toteuta ideasi julkaistaan 31.8.
Toteuta ideasi julkaistaan 31.8.
Lataa
Lataa
Ilkka Hynninen. KUVA: Studio Torkkeli.
Ilkka Hynninen. KUVA: Studio Torkkeli.
Lataa
Toteuta ideasi -kirjan teemat. KUVITUS: Linda Saukko-Rauta
Toteuta ideasi -kirjan teemat. KUVITUS: Linda Saukko-Rauta
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Docendo
Docendo
Piippukatu 7 A 7
40100 JYVÄSKYLÄ

https://docendo.fi

Me rakastamme hyviä kirjoja sekä aitoja tarinoita. Maineemme perustuu korkeatasoisiin sekä kiinnostaviin teoksiin, joiden tekijöinä ovat parhaat kirjailijat ja asiantuntijat. Docendo kuuluu Werner Söderström Osakeyhtiöön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Docendo

Juho Ovaskan kirja Käänne – Suomen irtiotto Kremlistä Eurooppaan on avainteos maamme ulkopolitiikan ja poliittisen kulttuurin ymmärtämiseen sekä siihen, kuinka Mauno Koivisto johti Suomea 1982–199220.9.2023 02:00:00 EEST | Tiedote

Juho Ovaskan toukokuussa julkaistuun väitöstutkimukseen perustuva kirja Käänne – Suomen irtiotto Kremlistä Eurooppaan on Mauno Koivisto 100 vuotta -merkkivuoden tietoteos, joka kertoo, miten Suomi tasapainoili idän ja lännen välillä Mauno Koiviston presidenttikaudella. Se paljastaa vaikuttavat tekijät käänteeseen, jossa ulkopolitiikkamme suunta vaihtui Kremlin ja KGB:n syleilystä väljemmille vesille.

Pasi Patokallion muistelmat tuovat uutta tietoa siitä, miten Suomi päätyi luopumaan jalkaväkimiinoista, ja nostavat esille ydinaseiden roolin Ukrainan sodassa18.9.2023 09:53:00 EEST | Kutsu

Kokeneen diplomaatin Pasi Patokallion muistelmat Minä, aseet ja maailma ottavat terävästi kantaa ulkoministeriön toimintaan, kärkipoliitikkoihin sekä Suomen ja maailman tapahtumiin Kekkosen ajasta aina Ukrainan-sotaan asti. Asevalvontaan urallaan paneutunut Patokallio antaa lukijalle myös rautaisannoksen ajankohtaista ydinasetietoutta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme