Veikkaus Oy

Keskiviikko-Jokerin oikea rivi kuin Pikku Kakkosen postista – osuma Jakomäkeen

Jaa

Vikinglotossa ei löytynyt kierroksella 34/2023 yhtään täysosumaa. Ensi viikolla potissa on noin 6,5 miljoonaa euroa.

Keskiviikon arvonnan oikea rivi on 4, 17, 26, 37, 42 ja 47. Vikingnumeroksi arvottiin 4 ja plusnumeroksi 5.

Kierroksen suurin potti, 351 571 euroa, meni Islantiin 6+0-tuloksella. Suomeen osui neljä 5+1-tulosta, joilla voittaa 10 982 euroa kullakin.

Keskiviikko-Jokerin oikea rivi on 3 4 7 3 3 4 1, jonka viisi ensimmäistä numeroa ovat kuin suoraan Pikku Kakkosen klassisen tunnetusta tunnusmusiikista.

Kuusi oikein -tuloksia löytyi Jokerista yksi kappale. Se oli pelattu Helsingin Jakomäen K-Supermarketissa onnistuneesti tuplattuna, joten voiton arvo on 40 000 euroa.

Lomatonnin oikea voittoyhdistelmä on Chicago 68. Tuhannen euron voittoja napsittiin kaksi kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme