Hämeen ELY-keskus

Vihtolan sillan korjaustyöt toteutetaan vuoden 2023 aikana Hattulassa

Jaa
ELY-keskus korjauttaa Vihtolan sillan Hattulassa vuoden 2023 aikana. Vihtolan silta ylittää Lehijärven uoman Vihtolantiellä. Sillan turvallisuutta parannetaan ja käyttöikää pidennetään uusimalla sillan rakenteita.
Vihtolan silta.
Vihtolan silta.

Työt kohteessa alkavat 1.9.2023. Sattulantie on sillan kohdalta suljettuna liikenteeltä 1.9.2023 kello 6:00 alkaen 7.9.2023 kello 23:00 saakka sillan kannen uusimistöiden aikana. Tien ollessa suljettuna kiertotie kulkee tien 130 (Kalvolantie) kautta.

Korjaustyöt jatkuvat sillalla 7.9.2023 jälkeen siten, että liikenteellä on yksi vähintään 2,80 metriä leveä kaista käytössä. Liikennettä ohjataan liikennevaloin.

Työt valmistuvat marraskuun 2023 loppuun mennessä. Pahoittelemme korjaustyöstä aiheutuvaa haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaajana toimii:
ELY-keskus
Terhi Siltanen
0295 021 348


Pääurakoitsijana toimii:
Oteran Oy
Timo Aaltonen
050 535 2986

Kuvat

Vihtolan silta.
Vihtolan silta.
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Hämeen ELY-keskus
Hämeen ELY-keskus
Kirkkokatu 12
15140 Lahti

0295 025 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-hame

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hämeen ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme