Ari Loukkola Aura Rakennus Pohjois-Suomi Oy:n toimitusjohtajaksi

Jaa

Aura Rakennus Pohjois-Suomen toimitusjohtajaksi on valittu Ari Loukkola, joka aloittaa tehtävässä 15.11.2023. Loukkola tuo uuteen yhtiöön mukanaan paikallisen markkinan tuntemusta sekä pitkän kokemuksen rakennusalalta. Loukkola työskentelee Oulussa.

Aura Rakennus Pohjois-Suomen toimitusjohtajana aloittavalla Ari Loukkolalla on yli 15 vuoden kokemus rakennusalalta. Loukkola on työskennellyt aikaisemmin isoissa rakennusliikkeissä erilaisissa kehitys- ja johtotehtävissä. Uuden tehtävänsä Loukkola näkee mielenkiintoisena haasteena.

– Aura Rakennus Pohjois-Suomessa olen mukana osakkaana ja yrittäjänä, minkä vuoksi roolini on erilainen kuin aikaisemmin. Aura Rakennus on konsernina kasvava sekä ketterä, joten mahdollisuudet vaikuttaa tytäryhtiön menestykseen ja toimintatapoihin ovat suuremmat. Lisäksi Aura Rakennukselle tärkeät vastuullisuuden teemat puhuttelevat, Loukkola sanoo.

Oulussa syntynyt ja lähes koko aikuisikänsä kaupungissa asunut Loukkola tuntee paikallisen markkinan. Hänen mukaansa paikallistuntemus auttaa haluttujen sijaintien tunnistamisessa. Loukkola lähtee luotsaamaan uutta yhtiötä luottavaisin mielin rakennusalan haastavasta tilanteesta huolimatta.

– Hiljaisempi ajanjakso on hyvä aika luoda toiminnalle pohjaa. Kun markkinassa tapahtuu muutoksia voi avautua mahdollisuuksia johonkin sellaiseen, mihin kiireisen suhdanteen aikana ei välttämättä ole mahdollista tarttua. Uuden tytäryhtiön toimintaa voidaan nyt rakentaa niin sanotusti pikkuhiljaa kiiruhtaen.

Ensimmäiset kohteet jo tiedossa

Aura Rakennus Pohjois-Suomen ensimmäiset kohteet rakentuvat Oulun vuoden 2025 asuntomessualueelle. Kahdelle tontille rakennetaan kolmikerroksisia kaupunkipientaloja. Tonteille nousee yhteensä 16 asuntoa, jotka ovat kooltaan 85–145 neliötä. Rakentaminen käynnistetään huhtikuussa 2024 ja talot valmistuvat kesäkuussa 2025. 

Lisätietoja: 

Aura Rakennus Pohjois-Suomi Oy, toimitusjohtaja Ari Loukkola, puh. 040 094 2890

Aura Rakennus Oy, toimitusjohtaja Mikko Kilpi, puh. 050 467 5768

 Aura Rakennus on suomalainen rakennusalan konserni, joka on erikoistunut ympäristövastuulliseen rakentamiseen. Toimintamme ytimessä on hankekehitys, jota kautta tuotamme asiakkaillemme asunto-, palvelu- ja toimitilakiinteistöjä. Tuottamalla kiinteistöjä ympäristövastuullisesti varmistamme samalla muun muassa rakennusten matalammat energian käyttökustannukset ja pienemmän ympäristökuormituksen eli kokonaisuudessaan kiinteistöjen kestävämpää käyttöä. Yhtiön tämänhetkinen tilauskanta on noin 70 miljoonaa euroa ja asuntoja rakenteilla noin 700 kpl. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ari LoukkolatoimitusjohtajaAura Rakennus Pohjois-Suomi

Puh:040 094 2890

Kuvat

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BriiffiGround

Aura Rakennukselle risteilyalusten saneeraukseen keskittyvä tytäryhtiö Aura Flow5.9.2023 07:00:00 EEST | Tiedote

Nopeasti kasvanut rakennusliike Aura Rakennus Oy on perustanut matkustaja- ja risteilyalusten saneeraukseen erikoistuvan tytäryhtiön, Aura Flow Oy:n. Uuden yhtiön toiminta perustuu poikkeukselliseen tapaan hyödyntää konsernin resursseja yli perinteisten toimialarajojen. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun merkittävä suomalainen rakennusalan yhtiö laajentaa toimintaansa meriteollisuuteen.

Marko Kolehmainen vahvistamaan Tammerneonin palveluita11.5.2023 08:30:00 EEST | Tiedote

Tammerneon tunnetaan yhtenä Pohjois-Euroopan merkittävimmistä valomainostaloista. Nyt yhtiö on laajentamassa toimintaansa liikepaikkojen ja myymälöiden sisämiljööpalveluihin. Uudistukseen liittyy rekrytointi, jossa Marko Kolehmainen aloittaa Tammerneonin myyntipäällikkönä 1. kesäkuuta. Kolehmaisella on lähes kolmen vuosikymmenen työkokemus silkkipaino-, digipaino-, teippaus-, suurkuvatulostus- ja valomainosalalta. Tehtävien kaari on ulottunut kentältä kulmahuoneeseen: sisä- ja ulkonäkyvyysprojekteihin liittyvää kokemusta on kertynyt niin asentajan, esimiehen, tuotantopäällikön, projektipäällikön kuin toimitusjohtajankin tehtävistä. – Sekä Markon ammattimainen projektiosaaminen että syvällinen kokemus valomainos-, sisämiljöö- ja opasteprojekteissa vahvistavat olennaisesti Tammerneonin valmiuksia tarjota asiakkaillemme liikepaikkojen ilmeen kehittämisen aitoa kokonaispalvelua, sanoo Tammerneonin varatoimitusjohtaja Timo Mattila. Myyntipäällikkö Marko Kolehmainen odottaa uusia tehtäviään

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme