Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Keusoten päiväperhekuntoutus täyttää 10 vuotta – Tervetuloa kahville!

Jaa

Tervetuloa tutustumaan Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen (Keusote) päiväperhekuntoutukseen Suopursuun. Vietämme toiminnan 10-vuotisjuhlapäivää keskiviikkona 6.9.2023 klo 12–15. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa.

Päiväperhekuntoutus on intensiivistä tukea arjenhallintaan ja vanhemmuuteen liittyvissä haasteissa perhepalveluiden ja lastensuojelun asiakasperheille. Keusoten Suopursussa Hyvinkäällä on jo 10 vuoden ajan tuettu perheitä, joissa on esimerkiksi haasteita mielenterveyden tai päihteiden kanssa tai vaikkapa erilaisia vuorovaikutuksen tai toiminnanohjauksen ongelmia. 

Päiväperhekuntoutuksessa pystytään tarjoamaan intensiivisempää tukea kuin esimerkiksi kotiin vietävässä perhetyössä. Ryhmämuotoisessa toiminnassa korostuu myös vanhemmuuden vertaistuki ja lapsilla ikätovereiden seura. 

Toivotamme median edustajat tervetulleiksi tutustumaan päiväperhekuntoutukseen, tiloihimme ja henkilöstöömme! 

Keusoten päiväperhekuntoutuksen 10-vuotisjuhlapäivä Suopursussa 
Keskiviikkona 6.9.2023 klo 12–15  
Lehmustie 14, Hyvinkää 
Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tuija Ruuskanen 
Palveluesimies 
Lastensuojelun kuntouttava työ 
p. 050 497 0478 
tuija.ruuskanen@keusote.fi

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Keusote muisti henkilöstöään asiakas- ja potilasturvallisuuden edistämisestä15.9.2023 14:00:01 EEST | Tiedote

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote) juhlisti Hyvinkään kaupungintalolla 15.9.2023 henkilöstönsä ansiokkaita tekoja asiakas- ja potilasturvallisuuden edistämiseksi. Vuoden asiakas- ja potilasturvallisuustekona Keusote palkitsi systeemisen toimintamallin juurruttamisen lastensuojeluun. Keusoten infektio- ja tartuntatautien yksikölle myönnettiin Suomen potilas- ja asiakasturvallisuusyhdistyksen ansiomerkki.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme