Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallituksen konsernijaosto kuuli DigiHelsingin ajankohtaiskatsauksen

Jaa
Helsingin kaupunginhallituksen konsernijaosto kuuli syyskauden ensimmäisessä kokouksessaan 28. elokuuta DigiHelsinki Oy:n ajankohtaiskatsauksen, jonka konsernijaosto merkitsi tiedoksi.

DigiHelsingin toimialana on osana Helsingin kaupunkikonsernia tuottaa, kehittää ja myydä Helsingin kaupunkikonsernille sen tarvitsemia digitaalisia palveluita. DigiHelsinki on keskeisessä roolissa kaupungin kriittisten digitaalisten peruspalvelutarpeiden täyttämisessä. Helsingin kaupunki omistaa yhtiön kokonaisuudessaan. 

Kaikki kaupunginhallituksen konsernijaoston kokouksen päätökset löytyvät jaoston sivuilta.

Asialistan ulkopuolisena asiana konsernijaosto kuuli Helsingin vuokra-asuntoyhtiöltä Hekalta selvityksen yhtiön toimintatavoista ja prosesseista liittyen tapaukseen, jossa Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Hekan työntekijän työyhteisössä tapahtuneesta raiskauksesta. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen. Käräjäoikeus sen sijaan hylkäsi Hekan osalta syytteen työturvallisuusrikoksesta. Tämäkään tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Ilona Turtola
Viestintäasiantuntija
Kaupunginkanslia
puh. 040 192 9003
ilona.turtola@hel.fi

Konsernijaoston tehtävänä on seurata Helsingin kaupunkikonsernin toimintaa ja sitä, että konserniin kuuluvat tytäryhtiöt ja säätiöt toimivat kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen asettamien tavoitteiden mukaisesti.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallitus antoi kolme eri lausuntoa lakihankkeisiin18.9.2023 17:49:27 EEST | Tiedote

Kaupunginhallitus kokoontui 18.9. ja päätti antaa lausunnot sosiaali- ja terveysministeriölle valmiuslain toimivaltuussäännöksistä, vanhuspalvelulain muuttamisesta annetun lain voimaantulosäännöksen muuttamisesta sekä hallituksen esityksestä koskien yleisestä asumistuesta annetun lain muuttamista. Kaupunginhallitus päätti myös ottaa Petri Lumijärven henkilöstöjohtajan vakinaiseen virkaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme