Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallitus esittää kansliapäälliköksi Jukka-Pekka Ujulaa

Jaa
Kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 28.8. esittää Helsingin kansliapäällikön virkaan Jukka-Pekka Ujulaa. Kaupunginhallitus käsitteli kokouksessa lisäksi kaupungin ympäristöraporttia 2022 ja antoi lausunnot HSL:n ja HSY:n talous- ja toimintasuunnitelmiin.

Kaupunginhallitus päätti esittää, että kaupunginvaltuusto ottaa kauppatieteiden maisteri, valtiotieteiden maisteri Jukka-Pekka Ujulan Helsingin kansliapäällikön virkaan seitsemän vuoden määräajaksi.

Kaupunginvaltuusto päättää asiasta kokouksessaan 13. syyskuuta. Kuluva kansliapäällikön virkakausi päättyy 14. lokakuuta.

Kaupunginhallitus käsitteli kokouksessaan myös Helsingin kaupungin ympäristöraporttia 2022. Ympäristöraportti on kaupunkikonsernin yhteinen asiakirja, jossa kuvataan kaupungin ympäristötavoitteiden edistymistä ja toiminnan ympäristövaikutuksia sekä kaupungin ympäristöpolitiikan toteutumista. Raportti etenee kaupunginvaltuustoon.

Kaupunginhallitus päätti antaa lisäksi lausuntonsa Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY:n sekä Helsingin seudun liikenne HSL:n alustavista toiminta- ja taloussuunnitelmista vuosille 2024-2026. Lausunnot on luettavissa esityslistalta.

Kaikki kaupunginhallituksen päätökset löytyvät päätöstiedotteesta. Päätöstiedote julkaistaan kaupunginhallituksen asiakirjat -sivulla.

Maisa Hopeakunnas
Viestintäasiantuntija
Helsingin kaupunginkanslia
P. 09 310 27 821
maisa.hopeakunnas@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallitus antoi kolme eri lausuntoa lakihankkeisiin18.9.2023 17:49:27 EEST | Tiedote

Kaupunginhallitus kokoontui 18.9. ja päätti antaa lausunnot sosiaali- ja terveysministeriölle valmiuslain toimivaltuussäännöksistä, vanhuspalvelulain muuttamisesta annetun lain voimaantulosäännöksen muuttamisesta sekä hallituksen esityksestä koskien yleisestä asumistuesta annetun lain muuttamista. Kaupunginhallitus päätti myös ottaa Petri Lumijärven henkilöstöjohtajan vakinaiseen virkaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme