Tampere-talo Oy

Konseptit ilmiöiksi: Bisnes & Kulttuuri -seminaari Tampereella tarjoaa inspiraatiota ja verkostoja

Jaa

Tervetuloa jo perinteeksi muodostuneeseen kulttuurin ja yritysmaailman yhteistyötä rakentavaan Bisnes & Kulttuuri -seminaariin maanantaina 9.10.2023 klo 12–16.15.

Pääsymaksuttomassa Bisnes & Kulttuuri -seminaarissa keskustellaan ilmiöittämisen vallankumouksesta ja nostetaan konseptit valokeilaan huippupuhujien kertomana. Kuva: Anna-Kaisa Noki-Helmanen
Pääsymaksuttomassa Bisnes & Kulttuuri -seminaarissa keskustellaan ilmiöittämisen vallankumouksesta ja nostetaan konseptit valokeilaan huippupuhujien kertomana. Kuva: Anna-Kaisa Noki-Helmanen Anna-Kaisa Noki-Helmanen Tampere-talo Oy

Tampereen kaupunki, Tampere-talo, Kulttuurikummit ry ja Tampereen kauppakamari ovat järjestäneet perinteikästä Bisnes & Kulttuuri -seminaaria jo vuosia. Tänä vuonna seminaarin teema on Ilmiöittämisen vallankumous – konseptit valokeilaan, johon pureudumme onnistuneiden case-esimerkkien kautta.

Seminaarin tavoitteena on syventää yhteyksiä bisnes- ja kulttuurialojen välillä, tuottaa hedelmällisiä keskusteluja ja verkostoja sekä tarjota motivoivia menestystarinoita ja innovatiivisia kehitysideoita. Tilaisuuden avaa Tampereen kaupungin pormestari Kalervo Kummola ja tilaisuuden moderoi tunnettu toimittaja ja juontaja Salla Paajanen.

Teemaa valottamassa ja kipinää keskusteluihin tuomassa ovat huippupuhujat

Niko Nordström, Warner Music Finland, Ilmiöittäminen musiikin maailmassa, case Käärijä ja muut yhtiön artistit

Suomen Euroviisu-edustaja Käärijä valloitti kappaleellaan "Cha Cha Cha" yleisöt niin Suomessa kuin ympäri maailmaa. Nyt menestykseen noussut artisti suuntaa Euroopan kiertueelle. Miten musiikkimaailmassa rakennetaan ilmiöiksi nousseita menestystarinoita? Warner Music Finlandin toimitusjohtaja Niko Nordström avaa ilmiöittämistä case Käärijän ja muiden yhtiön artistien kautta.

Kristiina Hietasaari, Visit Finland, The Happiest Country in the World -ilmiö

Suomi on valittu kuutena vuotena peräkkäin maailman onnellisimmaksi maaksi. Sijoitus perustuu YK:n Sustainable Development Solutions -verkoston vuosittain julkaisemaan World Happiness Report’iin. Mikä Suomesta ja suomalaisista tekee muita onnellisemman kansan ja kuinka tätä saavutusta voi hyödyntää maakuvamarkkinoinnissa? Visit Finland vastaa Suomen matkailun markkinoinnista maailmalla ja on jo vuosien ajan toteuttanut toimenpiteitä ”koe suomalainen onnellisuus ja löydä sisäinen rauhasi” -markkinointikonseptin alla.

Petri Jokiranta, Subzero Film Entertainment, Sisulla maailmalle − kuinka ilmiöittäminen auttaa kilpailemaan Hollywood-elokuvien kanssa

Elokuvatuottaja Petri Jokiranta valottaa Sisu-elokuvan kotimaisen ja kansainvälisen menestyksen syitä, tarjoten katsauksen siihen, miten suomalainen brändi voi saavuttaa kiinnostavuutta globaaleilla markkinoilla ja kilpailla maailmanlaajuisten elokuvien rinnalla.

Pöytäryhmissä keskustelua johdattelevat tuttuun tapaan Pirkanmaan alueen merkittävät yritys- ja julkishallinnon johtajat. Inspiroivaan tapahtumaan osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ennen tapahtumaa voi halutessaan osallistua omakustanteiselle verkostoitumislounaalle.

Aikataulu

11.30 Lounas ravintola Tuhtossa (omakustanteinen)
12.00 Tilaisuuden avaus, Tampereen kaupungin pormestari Kalervo Kummola
12.05 Kulttuurikummit ry:n syystervehdys
12.15 Johtaja Kristiina Hietasaari, Visit Finland, The Happiest Country in the World -ilmiö
Pöytäkeskustelut, keskusteluiden purku
13.25 Toimitusjohtaja Niko Nordström, Warner Music Finland, Ilmiöittäminen musiikin maailmassa, case Käärijä ja muut yhtiön artistit
Pöytäkeskustelut, keskusteluiden purku
14.40 Iltapäiväkahvi
15.00 Tuottaja Petri Jokiranta, Subzero Film Entertainment, Sisulla maailmalle, kuinka ilmiöittäminen auttaa kilpailemaan Hollywood-elokuvien kanssa
Pöytäkeskustelut, keskusteluiden purku, johtopäätökset ja tilaisuuden päätös n. 16.15

Ilmoittaudu mukaan viimeistään keskiviikkona 4.10.2023. Tilaisuus on maksuton. 150 ensimmäistä mahtuu mukaan. 

Ilmoittautuminen: https://ssl.eventilla.com/bisneskulttuuri2023

Lue lisää tapahtumasta: https://www.tampere-talo.fi/tapahtuma/bisnes-kulttuuri-2023-seminaari/

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tampereen kauppakamari, Tampereen kaupunki, Tampere-talo ja Kulttuurikummit ry.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Tampere-talo on ohjelmistoltaan, tapahtumiltaan ja kävijämäärältään Suomen suurin ja monipuolisin kulttuuri- ja kongressikeskus ja tapahtumayhtiö. Toimimme myös promoottorina tuottamalla tapahtumia ja konsertteja talon ulkopuolella, ja Events Tampere -tapahtumatoimistomme tuottaa yritystapahtumia ja kongressi- ja kokouspalveluita.

Tapahtumamme sisältävät mm. balettivierailuita, oopperaa, lastenkulttuuria, rock- ja pop-konsertteja, messuja, kokouksia, konferensseja, yritystapahtumia, seminaareja ja kansainvälisiä kongresseja.

Vuonna 2022 Tampere-talon liikevaihto oli 14,7 miljoonaa euroa. Vuodessa järjestämme yli tuhat tapahtumaa, palvelemme 675 000 tyytyväistä kävijää ja tuotamme Tampereen talousalueelle 50 miljoonaa euroa. 

Tampere-talo Oy on perustettu 1987 ja ovet avattiin yleisölle 1990. Se on Tampereen kaupungin omistama osakeyhtiö. Yhtiön toimitusjohtaja on Paulina Ahokas, ja työntekijöitä on 52. Hallituksen puheenjohtaja on Kristiina Michelsson.

Talossa toimivat lisäksi täysimittainen sinfoniaorkesteri Tampere Filharmonia, à la carte -ravintola Tuhto ja maailman ainoa Muumimuseo. Talon yhteydessä palvelee Courtyard by Marriott -hotelli.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampere-talo Oy

Tampere-talo Oy suunnittelee toimintojensa jakamista kahteen yhtiöön20.9.2023 16:39:56 EEST | Tiedote

Tampere-talo Oy on suunnitellut toimintojensa jakamista kahteen erilliseen yhtiöön. Uudessa yhtiömallissa emoyhtiönä toimisi yleishyödylliseen kulttuuri- ja taidetoimintaan keskittyvä Tampere-talo Oy ja tytäryhtiönä markkinaehtoinen Talo Events Oy. Markkinaehtoinen liiketoiminta tultaisiin siirtämään uuteen, jo perustettuun yhtiöön aikaisintaan vuoden 2024 alusta. Molemmat yhtiöt jatkavat vahvaa konserniyhteistyötä kulttuuri- ja tapahtumaelämän edistämiseksi Tampereella ja muualla Suomessa.

Minna Leinosen sävellyskonsertissa eturivin taiteilijoita ja kantaa ottava kantaesitys28.8.2023 07:10:00 EEST | Tiedote

Tampere-talon syksyssä soi nykymusiikki. Suomen eturivin taiteilijat yhdistävät voimansa ja esittelevät säveltäjä Minna Leinosen monipuolista tuotantoa lauantaina 16. syyskuuta. Pienen salin lavalle nousevat nykymusiikkiyhtyeet TampereRaw, defunensemble sekä eri instrumenttien solistit. Sävellyskonsertissa kuullaan fossiilivapaasta elämästä ammentavan Maa, jonka jätämme -teoksen maailman kantaesitys.

Tampere Hall’s dinosaur exhibition attracts 57,000 visitors16.8.2023 14:59:18 EEST | Tiedote

Tampere Hall's summer events attracted many domestic and foreign tourists. A total of 127,800 people visited Tampere Hall during the summer season. The popular Dinosaur Invasion summer exhibition was experienced by 57,000 visitors. Rock legends Patti Smith and Billy Gibbons performed for large audiences in the Main Auditorium in June. Tampere Philharmonic Orchestra's annual Park Concert in August attracted thousands of people who watched the outdoor concert live at Tampere's Duck Park or via Yle’s broadcast.

Tampere-talon Dinosaurukset-näyttelyllä 57 000 kävijää16.8.2023 12:39:06 EEST | Tiedote

Tampere-talon kesän ohjelmatarjonta kiinnosti kotimaan- ja ulkomaanmatkailijoita. Yhteensä talossa vieraili kesäkauden aikana 127 800 kävijää. Suositun Dinosaurukset-kesänäyttelyn näki ja koki 57 000 kävijää. Rocklegendat Patti Smith ja Billy Gibbons esiintyivät kesäkuun alussa runsaslukuisille Ison salin yleisöille. Myös Tampere Filharmonian Puistokonsertti houkutteli elokuussa tuhansia ihmisiä Tampereen Sorsapuistoon sekä ruudun ääreen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme