Kempowerille on myönnetty Eichrecht-sertifikaatti – mahdollistaa yhtiön latausratkaisujen käyttöönoton julkisilla latausasemilla Saksassa ja Itävallassa

Jaa

Sähköajoneuvojen pikalatausratkaisuja valmistavalle Kempowerille on myönnetty Eichrecht-sertifikaatti. Sertifikaatti on kehitetty lisäämään energian mittaamisen ja laskutuksen läpinäkyvyyttä sekä parantamaan kuluttajasuojaa.

Sertifikaatin myötä Kempower voi jatkossa tehdä yhteistyötä myös julkisen latauksen tarjoajien kanssa Saksassa ja Itävallassa.
Sertifikaatin myötä Kempower voi jatkossa tehdä yhteistyötä myös julkisen latauksen tarjoajien kanssa Saksassa ja Itävallassa.
  • Kempowerille on myönnetty Eichrecht-sertifikaatti, joka mahdollistaa yhtiön sähköajoneuvojen pikalatausratkaisujen toimittamisen nyt myös julkisille latausasemille Saksassa ja Itävallassa.
  • Eichrecht on kehitetty lisäämään energian mittaamisen ja laskutuksen läpinäkyvyyttä, parantamaan kuluttajasuojaa ja mahdollistamaan kWh-perustaisen latausenergian myynnin.
  • Kempowerin latureiden käytettävyysasteen ollessa yli 99 %, sähköautoilijat Saksassa ja Itävallassa voivat jatkossa nauttia markkinoiden luotettavimmista ja käyttäjäystävällisimmistä latausratkaisuista.
  • Kempowerin ratkaisut on suunniteltu kaikille sähköajoneuvoille, kuten henkilöautoille, busseille, rekoille, veneille sekä työkoneille.

 

SAKSA – Sähköajoneuvojen pikalatausratkaisuja valmistavalle Kempowerille on myönnetty Eichrecht-sertifikaatti. Sertifikaatti on kehitetty lisäämään energian mittaamisen ja laskutuksen läpinäkyvyyttä sekä parantamaan kuluttajasuojaa. Sertifikaatin myötä Kempower voi jatkossa tehdä yhteistyötä myös julkisen latauksen tarjoajien kanssa Saksassa ja Itävallassa. NMi:n myöntämä sertifikaatti kattaa Kempower Satellite -latausjärjestelmän (sisältäen Kempower Satelliten ja Power Unitin).

Saksan hallituksen tavoitteena on saada 15 miljoonaa täyssähköautoa liikenteeseen vuoteen 2030 mennessä. Kehitystä kuitenkin jarruttaa luotettavien latausratkaisujen puute, ja tämä onkin yksi suurimmista haasteista tavoitteen saavuttamiseksi. Vuoden 2022 lopulla hallitus esitteli suunnitelman, jonka avulla Saksaan olisi mahdollista asentaa miljoona latauspistettä vuoteen 2030 mennessä.

”Eichrecht-sertifikaatti parantaa kuluttajansuojaa ja takaa läpinäkyvän sekä luotettavan latauskokemuksen. Sähköautoilijat voivat luottaa siihen, että he maksavat oikeasta määrästä ladattua energiaa, kun he lataavat latureillamme”, sanoo Kempowerin markkinointijohtaja Jussi Vanhanen.

"Sen sijaan, että keskittyisimme yksittäisiin latureihin, me Kempowerilla lähestymme latausta kokonaisratkaisun ja systeemin kautta. Olemme itsekin innokkaita sähköautoilijoita ja suunnittelemme latauskokemuksen ja ratkaisumme aina sähköautoilijoiden näkökulmasta", hän jatkaa.

 
Luotettavat ja käyttäjäystävälliset latausratkaisut varmistavat latauksen saatavuuden

Kempower tarjoaa markkinoiden nopeimpia sähköajoneuvojen latausratkaisuja, keskittyen huipputason käyttäjäkokemukseen, skaalautuvuuteen sekä luotettavuuteen: Kempowerin latureiden käytettävyysaste on yli 99 %. Kempower Satellite -latausjärjestelmä koostuu erillisistä Kempower Power Unit -tehoyksiköistä ja Kempower Satellite –latauspisteistä, jotka voivat sijaita jopa 80 metrin etäisyydellä tehoyksiköistä. Latausjärjestelmä voidaan helposti asentaa myös ahtaisiin tiloihin. Innovatiivisen kaapelinhallintaratkaisun ansiosta painavan latauskaapelin käsittely on vaivatonta.

Kempowerin dynaaminen latausominaisuus mahdollistaa latauskapasiteetin jakamisen sähköajoneuvojen kesken ja latauskäyrien optimoimisen. Tämä nopeuttaa latausaikoja entisestään ja minimoi jonot latausasemalle. Tämän ja monet muut ominaisuudet, kuten latauksen reaaliaikaisen seuraamisen puhelimesta, mahdollistaa Kempower ChargEye -ohjelmisto.

 

Lisätietoja:

Paula Savonen, viestintäjohtaja, Kempower

Paula.savonen@kempower.com

+358 400 343 851

 

Kempower lyhyesti:

Suunnittelemme ja valmistamme luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille. Visiomme on luoda maailman halutuimpia latausratkaisuja kaikille, kaikkialla. Tuotekehityksemme ja tuotantomme sijaitsevat Suomessa ja suurin osa materiaaleista ja komponenteista hankitaan paikallisesti.  Keskitymme kaikkiin sähköisen liikkumisen alueisiin sähköautoista rekkoihin ja busseihin, sekä työkoneisiin ja merenkulkuun. Kempowerin modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmä ja maailmanluokan ohjelmisto on suunniteltu sähköautoilijoiden toimesta sähköautoilijoita varten. Näin mahdollistamme parhaan käyttökokemuksen asiakkaillemme kaikkialla maailmassa. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland – markkinapaikalla. www.kempower.com  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Kempower becomes the official charging partner of eComExpo in Sweden and Denmark – provides charging infrastructure for e-trucks at both events14.9.2023 09:30:00 EEST | Press release

Rapid EV charging solutions provider Kempower becomes the official charging partner of the transport fair eComExpo, both in Sweden and Denmark. Kempower provides the events with 4 Kempower Movable chargers to charge electric trucks and vans at the fair. Kempower will also participate in two panel discussions during the event in Stockholm on September 27, 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme