Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Kutsu verkkoseminaariin: Palkkainfo 3.10.2023 klo 10–11

Jaa

Työsuojeluhallinto jatkaa suosittua työsuhdewebinaarien sarjaa lokakuussa Palkkainfolla. Palkkainfo antaa perustiedot siitä, miten palkka Suomessa määräytyy. Se auttaa ymmärtämään, mitä palkasta voi sopia ja mitä ei. Infossa kerrotaan myös, mitä työntekijän tai työnhakijan kannattaa ottaa huomioon, kun hän sopii palkasta työnantajan kanssa. 

Palkkainfo järjestetään verkkoseminaarina tiistaina 3.10.2023 kello 10–11. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Kouluttajana toimii lakimies Aki Eriksson Lounais-Suomen aluehallintovirastosta.

Palkkainfossa käydään läpi työehtosopimusjärjestelmää, työaikaan liittyviä korvauksia ja muita palkan määräytymisen kannalta olennaisia tekijöitä. Infossa kerrotaan myös, mitä tulee huomioida silloin, kun alalla ei ole vähimmäispalkkaa.

Infossa keskitytään palkkauksen työoikeudelliseen puoleen. Siinä ei käsitellä esimerkiksi verotukseen tai palkkaturvaan liittyviä kysymyksiä.

Yleisön kysymyksiä käsitellään podcastissa

Palkkainfon osallistujat voivat esittää työsuojelun asiantuntijoille kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä ja verkkoseminaarin aikana chatissa. Kysymyksiä käsitellään Työsuojelua puhekielellä -podcastin jaksossa, joka julkaistaan lokakuun aikana.

Ilmoittaudu Palkkainfoon

Ilmoittaudu Palkkainfoon työsuojeluhallinnon verkkopalvelussa tapahtumasivulla www.tyosuojelu.fi/live27. Palkkainfon tallenne ja podcast julkaistaan myöhemmin samalla sivulla.

Katso aiempien verkkoseminaarien tallenteet

Työsuojeluhallinto on järjestänyt työsuhdeasioista useita verkkoseminaareja, jotka ovat keränneet yhteensä tuhansia osallistujia ja saaneet erinomaista palautetta. Niissä on käsitelty muun muassa työaikaa ja vuosilomaa.

Verkkoseminaarien tallenteet sekä tiedot tulevista verkkoseminaareista löytyvät työsuojeluhallinnon verkkopalvelussa sivulta Tyosuojelu.fi/live

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lakimies Aki Eriksson
p. 0295 018 175, etunimi.sukunimi@avi.fi
Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualue

Viestintäasiantuntija Virpi Vento
p. 0295 016 021, etunimi.sukunimi@avi.fi
Työsuojeluviranomaisten valtakunnallinen viestintä
Pohjois-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualue

Linkit

Työsuojelu − tervettä työtä!
Työsuojeluviranomaisena huolehdimme siitä, että työ Suomessa on terveellistä, turvallista ja reilua. Valvomme työn tekemistä työpaikoilla. Annamme myös ohjausta ja neuvontaa sekä kannustamme työpaikkoja omaehtoiseen, ennaltaehkäisevään työsuojelutyöhön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Det är dags att lämna in förslag på mottagare av morsdagsmedaljer år 202419.9.2023 09:15:00 EEST | Tiedote

Regionförvaltningsverken ber om förslag på mottagare av morsdagsmedaljer år 2024 senast 3.11.2023. En biologisk mamma, adoptivmamma eller fostermamma som har fyllt 40 år kan få en medalj. Antalet barn är inte avgörande för att beviljas en medalj. Kommuner, församlingar, föreningar och andra sammanslutningar kan lämna in förslag på mammor som borde få medalj. Om mammans egna barn lämnar in förslaget ska det kompletteras med minst två tillförlitliga och av varandra oberoende bifallande utlåtanden från en organisation eller annan sammanslutning.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme