Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopiston asiantuntijat taustoittavat koulun ja varhaiskasvatuksen aiheita

Jaa

Hyvää lukuvuoden alkua! Kysyttävää arvioinnista, luokan vuorovaikutuksesta tai monikielisestä ja -kulttuurisesta opetuksesta? Mitä tutkimuksin on saatu selville matematiikan tai lukemisen oppimisesta?

Päätöksenteon tueksi tarvitaan tutkimuksen tukea. Jyväskylän yliopistossa on koulutuksen, opetuksen ja varhaiskasvatuksen asiantuntijoita, joilta voit kysyä tietoa ja näkemyksiä koulujen ja päiväkotien ajankohtaisiin aiheisiin ja uutisiin.

Tässä avuksesi lista koulumaailmaa monilta kanteilta tuntevia tutkijoita

Yliopiston viestintäyksikön tavoitat osoitteesta viestinta@jyu.fi. 

Olethan yhteydessä, autamme sinua löytämään asiantuntijan taustoittamaan monia muitakin ajankohtaisia aiheita.

Aurinkoista ja tuotteliasta syksyä!

Liisa Harjula
Viestintäpäällikkö
viestinta@jyu.fi
p. 040 805 4403

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liitteet

Linkit

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. www.jyu.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Väitös: Musiikkiterapia voi vahvistaa varhaisnuorten tunnetaitojen kehittymistä (Salokivi)20.9.2023 06:00:00 EEST | Tiedote

FM Maija Salokiven väitöstutkimus antaa kattavan kuvan varhaisnuorten tunnetaitojen tukemisesta musiikkiterapian avulla. Tutkimuksessa määritellään, mitä tunnetaidot käytännössä tarkoittavat ja miten musiikkiterapeutit työskentelevät tunnetaitojen edistämiseksi mielenterveysongelmista kärsivien varhaisnuorten kanssa. Tämän lisäksi kuvataan tunnetaitojen arviointivälineen kehittämistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme