Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Liikuntajaoston kokouksen päätöstiedote 29.8.2023

Jaa
Helsingin kaupungin liikuntajaoston kokouksen 29.8.2023 päätöstiedote on julkaistu.

Liikuntajaoston kokouksen asialistalla oli esitys Elise Gymnasticsin vuoden 2023 toiminta- ja tilankäyttöavustushakemuksen hylkäämisestä (kohta 2). Kyseinen asia vedettiin pois esityslistalta, koska liikuntajaosto sai juuri ennen kokousta Suomen Voimisteluliiton lausunnon Elise Gymnasticsin vastuullisuustoimenpiteistä seuran toiminnassa. Lausuntoon halutaan tutustua huolella.

Liikuntajaosto päätti jättää pöydälle kohdan 3: Elise Gymnastics ry:n vuoden 2022 toiminta-avustuksen takaisinperintä. Asiasta päätetään liikuntajaoston ylimääräisessä kokouksessa, jonka ajankohta tarkentuu myöhemmin.

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa Helsingin kaupungin verkkosivuilla, mistä löytyvät myös tiedot jaoston jäsenistä ja varajäsenistä.

Liikuntajaoston puheenjohtajana toimii Sami Muttilainen (Vas.).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme