Nurmeksen Bomballe kaksi uutta ravintolaa. Lokakuussa avautuu Buolu Café & Ristorante, kesäkuussa 2024 Bistro Ohto.
Break Sokos Hotel Bomballe avautuu 2.10.2023 uusi artesaanipitsoja ja pasta-annoksia tarjoileva Buolu Café & Ristorante. Buolu on rennon syömisen paikka, jonne on helppo piipahtaa kylpyläkäynnin tai touhukkaan lomapäivän yhteydessä. Karjalankielinen sana Buolu tarkoittaa puolukkaa, ja vihjaa niin ravintolan luonnonläheiseen sijaintiin kuin paikallisiin raaka-aineisiin.

Uusi ravintola on osa Break Sokos Hotel Bomban käynnissä olevaa uudistusta, jonka seuraavassa vaiheessa, kesäkuussa 2024, avautuu hotellin uudissiipi. Uuteen hotelliosaan tulee 92 huoneen ohella pidemmän kaavan illallisiin sopiva Bistro Ohto, joka tarjoilee laadukkaan ruoan ohella ainutlaatuisen näkymän Pielisen järvimaisemaan.
Hotellin tiloissa aiemmin toiminut Trattoria Pielinen sulkeutuu 3.9.2023.
”Break Sokos Hotel Bomba ja koko Bomban karjalaiskylän alue uudistuu parhaillaan entistä monipuolisemmaksi matkailukohteeksi, ja laadukas ruokaelämys on tärkeä osa matkan nautintoa. Tarjoamme jatkossa vierailijoille kolme erilaista ruoka- ja ravintolatunnelmaa – ja entistä houkuttelevammat palvelut myös paikallisille”, kertoo hotellinjohtaja Sanna Tenhunen kehityksestä innostuneena.
Buolu on mutkattoman perheravintolan ja laadukkaan kahvilan yhdistelmä
Buolu Café & Ristoranten ruokalista koostuu pitsoista ja pasta-annoksista.
”Valmistamme Buolussa niin napolilaisia artesaanipitsoja, klassisia pitsoja kuin pannupitsaa. Artesaanipitsan taikina tehdään omassa keittiössä, nostatetaan 24 tuntia ja vaivataan sitten käsin muotoonsa. Valmis pitsa paistetaan aitoon napolilaiseen tapaan 450-asteisessa uunissa”, keittiötoimenpäällikkö Pasi Brilli kertoo.
”Artesaanipitsojen täytteisiin olemme halunneet tuoda vähän ekstraa Pielisen savumuikusta kandeerattuun sitruunankuoreen ja itsetehtyyn savupaprikahilloon. Klassisten pitsojen täytteinä taas on suomalaisten suosimia makuja, kuten kinkku-ananasta ja jauhelihaa”, jatkaa Brilli.
Buolun pastalistalta löytyy herkullisia spagetti-, ravioli- ja fagottiniannoksia. Ravintolan yhteydessä toimii kahvila, jonka valikoimiin kuuluun niin kahveja, paikallisia Rautavaaran Leipomon leivonnaisia kuin retkille ja lomapäiviin sopivia välipaloja.
Ravintola Bomban a la carte -listalle hyvää palautetta kesävierailta
Buolu Café & Ristoranten sekä tulevan Bistro Ohton ohella ruokaelämyksiä Bomballa tarjoilee Ravintola Bomba. Karjalaisen hirsitalon huomassa nautitaan kolmen ruokalajin menuita, joiden pääosaa näyttelevät paikalliset raaka-aineet. Tarjolla on myös viiden ruokalajin Valamo-menu viineineen.
”Siirryimme kuluneena kesänä Bomban talon iltaserviisissä a la carte -listaan. Se osoittautui hyväksi ja toivotuksi ratkaisuksi. Saimme asiakkailta erinomaista palautetta niin ruoan laadusta, viiniparituksista kuin uniikista tunnelmasta”, Brilli kertoo.
Ravintola Buolu Café & Ristorante, avautuu 2.10.2023. Tuulentie 10, Break Sokos Hotel Bomba, 75500 Nurmes.
Bistro Ohto, avautuu kesäkuussa 2024 Break Sokos Hotel Bomban uudisosaan.
Ravintola Bomba, Suojärvenkatu 1, Nurmes. Lounasbuffet, iltaisin a la carte -tarjoilu. Avoinna sesonkiaikoina joka päivä, muina aikoina viikonloppuisin.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Sanna Tenhunen, hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Bomba, sanna.tenhunen@sok.fi, puh. 050 301 0419
Break Sokos Hotel Bomba on nykykarjalaista luksusta tarjoava kylpylähotelli perinteikkään karjalaiskylän vierellä, Pielisen rannalla Nurmeksessa. Spa Bomban ylellisessä kylpylässä luonto ja karjalainen mystiikka pilkahtelevat esiin yllättävissäkin paikoissa. Kylpylässä on kolme saunaa ja seitsemän allasta sekä järvelle avautuva panoraamanäkymä. Hotellin läheisyydessä oleva Bomban talo näyttelyineen, puoteineen ja ravintoloineen toimii karjalaisen kulttuurin näyteikkunana.
Break Sokos Hotel Bomba uudistuu; kesällä 2024 Pielisen rantaan avautuu kokonaan uusi 92-huoneinen hotellisiipi ravintoloineen.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Suomalainen hotelli-innovaatio menestyy kansainvälisesti – Sokos Hotellien ja Rune & Berg Designin Heymo 1 -hotelli jatkoon kovatasoisessa design-kilpailussa22.9.2023 07:15:00 EEST | Tiedote
Heymo-hotellityyppi haastaa perinteiset hotellit yhteisöllisellä, urbaanilla ja rohkealla hotellikokemuksella. Konseptin ensimmäinen hotelli, Heymo 1 by Sokos Hotels, on valittu jatkoon lähes 5000 projektin joukosta maailman johtavassa design- ja arkkitehtuurikilpailu Dezeen Awardsissa.
Prisma yhteistyöhön GoByBiken ja EpassiBIKEn kanssa – työsuhdepyörien myynti alkaa ja laajenee21.9.2023 08:17:00 EEST | Tiedote
Työmatkapyöräily on helppo tapa kohottaa kuntoa ja liikkua ekologisesti. Verovapaa työsuhdepyöräetu mahdollistaa pyörän hankkimisen huokeampaan hintaan, ja nyt työsuhdepyörien myynti käynnistyy vaiheittain myös Prismoissa.
Kysely: Lähes puolet suomalaisista kamppailee joka syksy saman pukeutumishaasteen kanssa13.9.2023 13:00:00 EEST | Tiedote
Sokoksen teettämästä laajasta kyselytutkimuksesta selviää, että suomalaiset kaipaavat tällä hetkellä pukeutumisessaan eniten vinkkejä monikäyttöisten ja istuvien vaatteiden löytämiseen. Lähes puolet vastaajista kokee syksyllä haastavaksi löytää omalle tyylilleen sopivia vaatteita. Lisäksi useampi kuin joka kolmas kokee hankalaksi istuvien vaatteiden löytämisen. Tutkimukseen vastasi 1 326 eri-ikäistä suomalaista.
Toivottu käytäntö laajeni koko Suomeen – kaikki S-marketit myyvät nyt hevihävikkiä edulliseen hintaan6.9.2023 08:36:00 EEST | Tiedote
Aiemmin noin kymmenen alueosuuskaupan alueella käytössä ollut toimintatapa myydä heviosaston hävikkiä edullisesti on laajentunut tämän vuoden aikana kaikkiin S-market-ketjun myymälöihin ympäri Suomen. Ensi viikolla vietetään valtakunnallista Hävikkiviikkoa.
Nya restauranger i Original Sokos Hotel Royal i Vasa – smaker från det italienska köket och en ny typ av kebabkultur4.9.2023 08:00:00 EEST | Tiedote
Tre nya restauranger öppnas i tornbyggnaden i Original Sokos Hotel Royal i februari 2024: Trattoria Puistikko, kebabrestaurang Babista samt Restaurant Royal. De nya restaurangerna utgör en del av den omfattande omvandling hotellet kommer att genomgå under perioden 2023–2025.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme