MessukeskusMessukeskus

I love me:ssä kuullaan kasvikunnan ravinnetiheimmistä ruoista ja itsemyötätunnosta, opitaan tunnetaidoista ja palautumisesta, tutustutaan parisuhdecoachingiin ja maalataan intuitiivisesti

Jaa
I love me:n ohjelma on julkaistu. Kolmen päivän aikana poimitaan tuoreimmat vinkit kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kuullaan asiantuntijoita, inspiroidutaan, kokeillaan uutta ja luodaan ilmiöitä. Puhujina on joukko hyvinvoinnin suunnannäyttäjiä, kuten Jaakko Halmetoja ja Marja Putkisto. Perjantai-iltana myönteisen asenteen voimasta puhuu Elastinen. I love me järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 20.–22.10.2023.
Syksyn odotetuin hyvinvointitapahtuma I love me esittelee hyvinvoinnin, kauneuden ja muodin tuoreimmat ilmiöt. Kolmen päivän aikana kuullaan asiantuntijoita, saadaan vinkkejä sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin ja kokeillaan uutta.
Syksyn odotetuin hyvinvointitapahtuma I love me esittelee hyvinvoinnin, kauneuden ja muodin tuoreimmat ilmiöt. Kolmen päivän aikana kuullaan asiantuntijoita, saadaan vinkkejä sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin ja kokeillaan uutta.

Syksyn odotetuin hyvinvointitapahtuma I love me tuo yhteen hyvinvoinnin, kauneuden ja muodin brändit, esittelee tuoreimmat ilmiöt ja tarjoaa kävijöille ajankohtaisen ja inspiroivan ohjelman. Kolmen päivän aikana kuullaan asiantuntijoita, saadaan vinkkejä sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin ja kokeillaan uutta.  

“Kun ihminen ei palaudu, hän ei monesti ole itse siitä tietoinen”, hyvinvoinnin suunnannäyttäjiin lukeutuva Marja Putkisto on todennut. Hän kertoo Palaudu 5 viikossa -luennollaan, miten uupumus näkyy usein kasvoissa ja tuntuu selkärangassa, mutta myös sen, mistä tunnistaa palautumisen. Luento kuullaan Klinikka-lavalla lauantaina 21.10. klo 13.30.  

Mielen hyvinvointi näkyy I love me:n ohjelmassa tänä syksynä entistä vahvemmin. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on MIELI Suomen mielenterveys ry, jonka asiantuntijat puhuvat tapahtumassa läpi viikonlopun ja antavat kävijöille henkilökohtaisia vinkkejä hyvinvointiin osastollaan.  

I love me:ssä kuullaan myös Hidasta elämää -kirjailijoita. Itsemyötätunnosta puhuu Reija Könönen, hyvän parisuhteen elementeistä Eevi Vuoristo ja äitihaavasta Katri Syvärinen. Peloista, rohkeudesta ja asenteesta puhuvat Eija Hinkkala ja Harri-Pekka Pietikäinen 

Suomen menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Elastinen astelee I love me:n Areena-lavalle perjantaina 20.10. klo 17.30. Myönteisestä asenteestaan tunnettu tähti kertoo Eteen ja ylös -puheenvuorossaan, mitä positiivisella energialla voi luoda ja miten sitä vaalitaan.  

Kestävämmän elämän vinkeistä luonnonkosmetiikan valmistamiseen 

Hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija sekä tietokirjailija Jaakko Halmetojan luento tarjoaa laajan läpileikkauksen kasvikunnan ravintotiheimpien ruoka- ja rohdoskasvien hyötyihin, historiaan ja käyttötapoihin. Luento kuullaan Klinikka-lavalla lauantaina 21.10. klo 13. 

Kestävämmästä elämästä puhuu kestävän elämän siirtymäliike Jalotuksen perustaja Anna Evilä, joka jakaa oman tarinansa. Miten elää yltäkylläistä elämää maapallon kantokyvyn rajoissa? -puheenvuoro kuullaan Lounge-lavalla lauantaina 21.10. klo 15.30.

Kauneuden ilmiöistä kuullaan Forum-lavalla lauantaina 21.10. Teemoina ovat muun muassa ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisy ja minimalistinen ihonhoito eli skinimalismi. Lounge-lavalla perehdytään muun muassa värien käyttöön pukeutumisessa. Muotiaiheisen ohjelman juontaa Sami Sykkö 

Huippusuositulla I love jooga -alueella kokeillaan muun muassa barre-treeniä ja pilatesta sekä joogaillaan Roots Helsingin opettajien johdolla.I love me:n työpajoissa valmistetaan luonnonkosmetiikkaa ja maalataan intuitiivisesti. Varaukset tunneille ja työpajoihin tehdään paikan päällä Messukeskuksessa. Uutuuksiin kuuluu myös luv coaching, joka tarjoaa parisuhdeterapiaa tapahtumassa.  

I love me:n koko ohjelma löytyy osoitteesta: iloveme.fi 

Lisätiedot:

Pia Sievinen, viestinnän asiantuntija, Helsingin Messukeskus, p. 040559 9155, pia.sievinen@messukeskus.com 

 

Iloveme tuo yhteen hyvinvoinnin, kauneuden ja muodin kiinnostavimmat brändit ja esittelee tuoreimmat ilmiöt 20.–22.10.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Pohjois-Euroopan suurin hyvinvointitapahtumainspiroi ja innostaa kokonaisvaltaiseen hyvään oloon. iloveme.fi@iloveme_official | #iloveme2023   

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pia Sievinen, viestinnän asiantuntija, Helsingin Messukeskus, p. 040 559 9155, pia.sievinen@messukeskus.com

Kuvat

Syksyn odotetuin hyvinvointitapahtuma I love me esittelee hyvinvoinnin, kauneuden ja muodin tuoreimmat ilmiöt. Kolmen päivän aikana kuullaan asiantuntijoita, saadaan vinkkejä sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin ja kokeillaan uutta.
Syksyn odotetuin hyvinvointitapahtuma I love me esittelee hyvinvoinnin, kauneuden ja muodin tuoreimmat ilmiöt. Kolmen päivän aikana kuullaan asiantuntijoita, saadaan vinkkejä sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin ja kokeillaan uutta.
Lataa
Elastinen astelee I love me:n Areena-lavalle perjantaina 20.10. klo 17.30 ja kertoo Eteen ja ylös -puheenvuorossaan, mitä positiivisella energialla voi luoda ja miten sitä vaalitaan.
Elastinen astelee I love me:n Areena-lavalle perjantaina 20.10. klo 17.30 ja kertoo Eteen ja ylös -puheenvuorossaan, mitä positiivisella energialla voi luoda ja miten sitä vaalitaan.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Seikkailija Ruffe tuo Vene 24 Båt -messuille uusia tuulia21.9.2023 12:59:01 EEST | Tiedote

Kari ”Ruffe” Nurmi on tunnettu meriseikkailija sekä veneilyn puolestapuhuja ja ympäristöstä huolehtija. Hänen erikoisia veneilytempauksia on vuosien varrella saatu seurata eri yhteyksissä. Helsingin kansainväliset venemessut Vene 24 Båt tarjoaa nyt paikan messualueen ohjelmapisteestä, Purjehdussatamasta, jonka ohjelman Ruffe kokoaa ja tuottaa. Odotettavissa on idearikasta ohjelmaa Vene 24 Båt -messuilla 9.–18.2.2024 Helsingin Messukeskuksessa.

Ihmisen parhaaksi -tunnustus 2023 Sanna Järvensivulle – ”Moni kokee Sannan pelastaneen heidän elämänsä”21.9.2023 11:00:00 EEST | Tiedote

Vuoden 2023 Ihmisen parhaaksi -tunnustuksen saaja terveydenhoitaja Sanna Järvensivu on tehnyt urauurtavaa, pitkäjänteistä ja poikkeuksellisen merkittävää työtä suonensisäisiä huumeita käyttävien asiakkaiden ja heidän läheistensä asioiden edistämiseksi sekä huumekuolemien vähentämiseksi. Järvensivu työskentelee Turun terveysneuvontapiste Millissä. Ihmisen parhaaksi -tunnustus jaettiin tänään avautuneilla Sairaanhoitajapäivillä Helsingin Messukeskuksessa. 5000 euron arvoisen palkinnon lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Antikvaarisilta kirjamessuilta täsmälöytöjä ja kirjoja, joita ei tiennyt kaipaavansa20.9.2023 09:00:00 EEST | Tiedote

Helsingin Kirjamessut esittelee uutuuskirjoja ja kirjatarjouksia, mutta tuo tapahtumaan myös antikvariaattien aarteita, keräilykappaleita ja klassikoita. Niitä tarjoaa Suomen suurin antikvariaattitapahtuma, Antikvaariset Kirjamessut, jotka on järjestetty kirjamessujen yhteydessä aivan ensimmäisistä messuista alkaen. Vuosien varrella tarjonta on monipuolistunut ja osastokoot suurentuneet. Antikvaariset kirjamessut tarjoaa Helsingin Kirjamessuilla 26.–29.10.2023 Helsingin Messukeskuksessa myyntiin noin 100 000 teosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme