Tampereen ammattikorkeakoulu

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku 2023: TAMKissa on 429 aloituspaikkaa viidellä koulutusalalla

Jaa
Syksyn yhteishaussa Tampereen ammattikorkeakoulu tarjoaa 17 tutkinto-ohjelmaa viidellä eri koulutusalalla. Haussa on sekä AMK-tutkintoja että ylempiä AMK-tutkintoja. Opinnot alkavat tammikuussa, ja aloituspaikkoja on yhteensä 429. Hakuaika on 4.–14.9.2023.

Päivätoteutuksista haussa ovat biotuotetekniikan insinöörin sekä sairaanhoitajan AMK-tutkinto-ohjelmat. Monimuotototeutuksista mukana ovat konetekniikan insinöörin, sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörin, rakennusmestarin, sairaanhoitajan ja sosionomin AMK-tutkinto-ohjelmat. Aivan uutena koulutuksena käynnistyy oikeustradenomin AMK-tutkinto-ohjelma monimuotototeutuksena.

Tarjolla on myös terveydenhoitajan muuntokoulutus, joka on tarkoitettu sairaanhoitajan, kätilön tai ensihoitajan AMK-tutkinnon suorittaneille. Koulutus järjestetään verkkopainotteisena monimuotototeutuksena. Opintojen suunniteltu kesto on 1,5 vuotta, kun aiempi korkeakoulututkinto huomioidaan.  

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot antavat mahdollisuuden syventää ja laajentaa omaa osaamista työelämän muutoksissa. Opintojen vahvuus on tiiviissä työelämäkontekstissa ja työelämää kehittävässä otteessa. Opinnot suoritetaan tyypillisesti työn ohessa. YAMK-tutkinnon suorittaneet työllistyvät vaativiin asiantuntija-, johtamis- ja esihenkilötehtäviin. 

YAMK-tutkintoon johtavia koulutuksia on kahdeksan. Terveys- ja hyvinvointialoilla haussa ovat terveyden edistämisen, terveysteknologian sekä dataosaamisen ja tekoälyn ylemmät tutkinto-ohjelmat. Terveysteknologian sekä dataosaamisen ja tekoälyn YAMK-koulutuksissa voi suorittaa myös insinöörin tai tradenomin YAMK-tutkinnon. Kulttuurialalla hakukohteena on musiikkipedagogin ylempi tutkinto-ohjelma.

Koulutuksiin haetaan Opintopolku.fi-palvelussa. Hakulomake aukeaa haun ensimmäisenä päivänä kello 8.00 ja sulkeutuu haun viimeisenä päivänä kello 15.00. Opinnot alkavat tammikuussa 2024. 

Lue lisää syksyn yhteishausta ja hakukohteista TAMKissa 

Lisätietoa:
Lea Yli-Koivisto, Opiskelijarekrytoinnin päällikkö, Tampereen ammattikorkeakoulu 
p. 050 560 3153, lea.yli-koivisto@tuni.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Tampereen ammattikorkeakoulu
Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 TAMPERE

p. 0294 5222https://www.tuni.fi/tamk

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen työelämäkorkeakoulu, joka vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla parasta ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Toimimme aktiivisessa yhteistyössä korkeakouluyhteisön ja työelämän kumppaneiden kanssa, kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Kärkiosaamisemme suuntautuu oppimisen edistämiseen, uusien teknologioiden hyödyntämiseen, ekologisiin innovaatioihin ja sosiokulttuurisiin haasteisiin. TAMKissa on yli 10 000 opiskelijaa ja vakituista henkilöstöä noin 700.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen ammattikorkeakoulu

Maksuttomista mikro-opinnoista uutta osaamispääomaa yrittäjille27.9.2023 13:00:32 EEST | Tiedote

Suomalaiset ammattikorkeakoulut ovat käynnistäneet hankekokonaisuuden, jonka tavoitteena on auttaa mikro- ja pk-yrityksiä päivittämään muutoskykyään, vahvistamaan niiden vihreää siirtymää ja parantamaan digitalisaatioon liittyvää osaamistaan. Osaamista voi päivittää mikro-opinnoilla, jotka ovat maksuttomina saatavilla yritystenmuutoskumppanina.fi-sivustolla. Hankekokonaisuuden yhteistyökumppanina toimii Suomen Yrittäjät.

School to belong vähentää korkeakouluopiskelijoiden yksinäisyyttä – TAMK ensimmäisenä korkeakouluna mukana19.9.2023 14:00:27 EEST | Tiedote

Korkeakouluopintoihin ja usein uudelle paikkakunnalle tultaessa odotetaan opiskelijaelämää, uusia kavereita ja kuulumista opiskelijayhteisöön. Valitettavasti kaikkien osalta tämä ei toteudu kuten voisi toivoa. Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) on ensimmäisenä korkeakouluna mukana HelsinkiMission yksinäisyyttä vähentävässä School to Belong -ohjelmassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme