Sinä riität – Jyrki Lehtolan ja Tuija Siltamäen lopunaikojen opas

Jaa

"'Ihanasti sanoitit tunteeni', noin sanotaan nykyään, kun joku paisuttelee vitutuksensa pahaksi oloksi ja pahan olonsa diagnoosiksi."

"Oi ilon aikoja! Mykät suomalaiset ovat oppineet vihdoin pulisemaan oikealla tavalla oikeista asioista eli itsestään."

Paitsi minäpuheesta ja ihmisen halusta hakea diagnoosi kaikkeen mahdolliseen kirjoittavat Jyrki Lehtola ja Tuija Siltamäki esseeteoksessaan SINÄ RIITÄT – LOPUNAIKOJEN OPAS myös muun muassa kirkon kamppailusta imagonsa kanssa, maalaistyrkystä Helsingissä sekä alun perin Sitran kehittämästä Erätauko-menetelmästä, jossa maailma paranee, kun ihmiset porisevat (suosituksen mukaan) kolmisen tuntia keskenään.

Jyrki Lehtola (s. 1963) on julkaissut toistakymmentä kirjaa, pitänyt kolumnipalstaa muun muassa Ilta-Sanomissa, kirjoittanut esseitä lehtiin, käsikirjoittanut viihdeohjelmia televisioon ja valottanut salanimien takaa esimerkiksi sitä, millaista on olla suomenruotsalainen yksinhuoltajaäiti.

Tuija Siltamäki (s. 1992) on päätoimittanut ylioppilaslehtiä, toimittanut aikuisten lehtiä ja kirjoittanut näppäriä kolumneja muun muassa Ylelle sekä kolme kirjaa siitä, että nuorilla on nykyään monellakin tapaa hankalaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kustannusosakeyhtiö Siltala on Aleksi ja Touko Siltalan vuonna 2008 perustama riippumaton kustantamo, joka julkaisee laadukasta kauno- ja tietokirjallisuutta.

www.siltalapublishing.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Siltala

Francon kanssa? – Suomi, Espanja ja kylmä sota12.9.2023 11:56:17 EEST | Tiedote

Espanjaa 34 vuotta yksinvaltaisesti johtanut Euroopan viimeinen diktaattori Francisco Franco kuoli marraskuussa 1975. Suomessa vuosi 1975 huipentui presidentti Urho Kekkosen isännöimään Euroopan turvallisuus- ja yhteistyökokoukseen. Mitä nämä kaksi maata Euroopan eri laidoilla merkitsivät toisilleen? Millaiset olivat Suomen suhteet oikeistodiktatuuriin? Näitä kysymyksiä tarkastelee Jussi Pakkasvirran kirja FRANCON KANSSA? SUOMI, ESPANJA JA KYLMÄ SOTA.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme