MessukeskusMessukeskus

Maxpo 2023 -messuilla tehtiin kauppaa ja viihdyttiin

Jaa
Maxpo 2023 Suomen suurimmat maarakennus- ja ympäristöhoitokoneiden erikoisnäyttely järjestettiin sateisessa säässä torstaista lauantaihin 31.8. – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä. Tapahtumaan osallistui lähes 250 yritystä. Säästä huolimatta yleinen tunnelma oli hyvä ja kauppaa tehtiin messuilla kaiken kokoluokan koneista ja lisälaitteista. Kävijöitä oli kolmen päivän aikana lähes 13 000.

”Maxpo-messut järjestettiin nyt perinteiseen tapaan syksyllä. Poikkeukselliset korona-vuodet vaikuttivat messujen järjestysaikaväliin ja joka toinen vuosi järjestettävät messut olivat Hyvinkään lentokentällä myös keväällä 2022. Maxpossa vieraili enemmän ammattilaisia kuin viime keväänä ja määrä kasvoi 30 %. Nyt päästään siirtymään normaalin, joka toinen vuosi järjestettävään tapahtumaan. Seuraavan kerran Maxpo-messut on 28. – 30.8.2025 Hyvinkään lentokentällä”, kertoo myyntipäällikkö Risto Wuolle Helsingin Messukeskuksesta.

Rakennuskonealan näyttely-yhdistyksen ja Maxpon kehitysryhmän puheenjohtaja, Dynaset Oy:n pääjohtaja, yrittäjäneuvos Reijo Karppinen on tyytyväinen tapahtumaan. ”Maxpo-messuilla on suuri merkitys alalla, sillä täällä pääsee kohtaamaan toisia ammattilaisia ja päivittämään tiedot alan kehityksestä. Missään muualla ei voi tutustua tarjontaan näin laajasti. Tänä vuonna nähtiin entistä enemmän sähköllä toimivia koneita Maxpossa. On tärkeätä koota isot koneet samaan tapahtumaan ja tarjota ammattilaisille paikan, jossa voi nähdä tarjonnan samassa paikassa ja päästä vertailemaan koneita. Lämmitti kovasti, että opiskelijoita ja alaan tutustuvia oli varsinkin torstaina paljon.”

Wihuri Oy Teknisen Kaupan markkinointijohtaja Heikki Pohjanpää RealMachineryn osastolta on myös tyytyväinen messuihin ja saatuun kontaktien määrään. ”Maxpossa on ollut kaupallisesti hyviä päiviä. Varsinkin lisälaitteita on myyty hyvin, kaivinkoneista on tullut paljon kyselyitä ja uusi sähköinen Ammann jyrä on kiinnostanut kävijöitä. Nyt harkitaan koneiden ostoa  entistä tarkemmin ja kaupat realisoituvat usein vasta tapahtuman jälkeen. Maxpo on tärkeä paikka tuotteiden esittelyyn ja onnistunut tapahtuma. Sade ei ole merkittävästi haitannut. Eivät ne koneet työmaallakaan sateen takia pysähdy”, toteaa Pohjanpää.

Maxpo-messut järjesti Helsingin Messukeskus Rakennuskonealan näyttely-yhdistyksen toimeksiannosta joka toinen vuosi, nyt 20. kerran.
Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestettiin torstaista lauantaihin 31.8. – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä.
Maxpossa esiteltiin maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita kaikissa kokoluokissa. Maxpo 2025 -messut järjestetään 28. – 30.8.2025 Hyvinkään lentokentällä.

Lisätietoja
Reijo Karppinen, Rakennuskonealan näyttely-yhdistyksen ja Maxpo 2023:n kehitysryhmän puheenjohtaja, pääjohtaja, yrittäjäneuvos, Dynaset Oy, Tel. +358 400 625 799. reijo.karppinen@dynaset.fi
Teija Armanto, viestinnän asiantuntija, Helsingin Messukeskus puh. +358 50 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
#maxpo Instagram: @maxpomessut fb: https://www.facebook.com/maxpomessut2023

Kuvia tapahtumasta: http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Seikkailija Ruffe tuo Vene 24 Båt -messuille uusia tuulia21.9.2023 12:59:01 EEST | Tiedote

Kari ”Ruffe” Nurmi on tunnettu meriseikkailija sekä veneilyn puolestapuhuja ja ympäristöstä huolehtija. Hänen erikoisia veneilytempauksia on vuosien varrella saatu seurata eri yhteyksissä. Helsingin kansainväliset venemessut Vene 24 Båt tarjoaa nyt paikan messualueen ohjelmapisteestä, Purjehdussatamasta, jonka ohjelman Ruffe kokoaa ja tuottaa. Odotettavissa on idearikasta ohjelmaa Vene 24 Båt -messuilla 9.–18.2.2024 Helsingin Messukeskuksessa.

Ihmisen parhaaksi -tunnustus 2023 Sanna Järvensivulle – ”Moni kokee Sannan pelastaneen heidän elämänsä”21.9.2023 11:00:00 EEST | Tiedote

Vuoden 2023 Ihmisen parhaaksi -tunnustuksen saaja terveydenhoitaja Sanna Järvensivu on tehnyt urauurtavaa, pitkäjänteistä ja poikkeuksellisen merkittävää työtä suonensisäisiä huumeita käyttävien asiakkaiden ja heidän läheistensä asioiden edistämiseksi sekä huumekuolemien vähentämiseksi. Järvensivu työskentelee Turun terveysneuvontapiste Millissä. Ihmisen parhaaksi -tunnustus jaettiin tänään avautuneilla Sairaanhoitajapäivillä Helsingin Messukeskuksessa. 5000 euron arvoisen palkinnon lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Antikvaarisilta kirjamessuilta täsmälöytöjä ja kirjoja, joita ei tiennyt kaipaavansa20.9.2023 09:00:00 EEST | Tiedote

Helsingin Kirjamessut esittelee uutuuskirjoja ja kirjatarjouksia, mutta tuo tapahtumaan myös antikvariaattien aarteita, keräilykappaleita ja klassikoita. Niitä tarjoaa Suomen suurin antikvariaattitapahtuma, Antikvaariset Kirjamessut, jotka on järjestetty kirjamessujen yhteydessä aivan ensimmäisistä messuista alkaen. Vuosien varrella tarjonta on monipuolistunut ja osastokoot suurentuneet. Antikvaariset kirjamessut tarjoaa Helsingin Kirjamessuilla 26.–29.10.2023 Helsingin Messukeskuksessa myyntiin noin 100 000 teosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme