SDP:n uusi puoluevaltuusto ja sen varapuheenjohtajat on valittu

Jaa

Puoluevaltuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat:

Piia Elo, puheenjohtaja

Neeta Röppänen, 1. varapuheenjohtaja

Neea Kähkönen, 2. varapuheenjohtajaPuoluevaltuusto:

Helsingin piirin varsinaiset jäsenet ovat Arzu Caydam-Lehtonen, Jenni Hjelt, Tiia Häyry, Juha Jaatinen, Eero Kiuru, Juhani Nokela. Varajäsenet ovat Joanna Ahola, Sami Kuusela, Helena Ylisipola, Fardoos Helal, Kimmo Sarje, Peppi Tervo-Hiltula.

Uudenmaan piirin varsinaiset jäsenet ovat Ida Tamminen, Soile Eriksson, Kristiina Lindroos, Päivö Kuusisto, Kaisa Niskanen, Ville Kanniainen, Harri Virtanen, Teemu Purje. Varajäsenet ovat Taina Lackman, Olli Lehtonen, Arja Isotalo, Jarno Hautamäki, Tarmo Parviainen, Kirsi Oksanen, Helena Tommola, Siru Nykänen.

Varsinais-Suomen piirin varsinaiset jäsenet ovat Minna Holtlund, Miku Kuuskorpi, Erika Mäkeläinen, Kaisa Palohonka, Timo Tamminen. Varajäsenet ovat Iris Nordman, Kimmo Aho, Petra Peltonen, Pertti Pokki, Jouni Vuori.

Satakunnan piirin varsinaiset jäsenet ovat Neea Kähkönen, Kimmo Hohkala, Juha Viitala, Heli Lukka. Varajäsenet ovat Miia Sjöman, Johanna Mattila, Maaret Vainio, Tuomas Koivisto.

Hämeen piirin varsinaiset jäsenet ovat Heikki Moilanen, Kari Hyytiä, Piia Olkinuora, Kaisu Kotirinta, Heimo Riutta. Varajäsenet ovat Eemeli Lehtinen, Maria Mäkynen, Minna Lax, Anne Laatikainen ja Eeva Salmela.

Pirkanmaan piirin varsinaiset jäsenet ovat Marika Ala-Herttuala, Jari Haaparanta, Joni Kumlander, Saana Kuusipalo, Jonne Nurmi, Maria Päivänen. Varajäsenet ovat Jyrki Koskinen, Jari Kaihlamäki, Johanna Santaniemi, Saija Roininen, Mikko Hänninen, Päivi Stenman.

Keski-Suomen piirin varsinaiset jäsenet ovat Jussi Maasola, Leena Kautto-Koukka, Hilma Vepsäläinen, Aleksi Murtojärvi. Varajäsenet ovat Seppo Ruotsalainen, Siiri Muhonen, Kirsi Siekkinen, Kari Leppänen.

Pohjanmaan piirin varsinaiset jäsenet ovat Tiina Isotalus, Eetu Lehtola, Kim Lindström. Varajäsenet ovat Jasmin Granholm, Matti Mustajärvi, Niina Ylinen.

Oulun piirin varsinaiset jäsenet ovat Sanna Laine, Joonas Keskitalo, Inka Hokkanen. Varajäsenet ovat Janne-Pekka Niemimäki, Riikka Seppänen, Tuula Okkonen.

Lapin piirin varsinaiset jäsenet ovat Pekka Tiitinen ja Viivi Järvelä. Varajäsenet ovat Henna Knuuti ja Jani Mantere.

Kaakkois-Suomen piirin varsinaiset jäsenet ovat Jatta Juhola, Olli-Pekka Kristiansson, Ville Hokkanen, Jenna Vertanen, Nina Brask, Nina Peltonen, Camilla Relander. Varajäsenet ovat Mikko Hokkanen, Jani Telkkä, Kirsi Kekki, Heikki Martikainen, Sanna Koskenranta, Kari Huovila, Tiina Montonen.

Savo-Karjalan piirin varsinaiset jäsenet ovat Neeta Röppänen, Emilia Kangaskolkka, Teemu Backnäs, Sanna Kauppinen, Jari Eskelinen. Varajäsenet ovat Pia Hedman, Seppo Törönen, Heikki Miettinen,  Antti Smura, Reetta Nenonen.

FSD:n varsinaiset jäsenet ovat Nina Wessberg ja Anna Caldén. Varajäsenet ovat Peter Sjökvist ja Ulf Heimberg.

Yhteyshenkilöt

SDP

Siltasaarenkatu 18-20 C

00530 HELSINKI

09 478 988 (vaihde)

https://www.sdp.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme