Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Syksyn yhteishaku käynnistyi: Sinustako hyvinvoinnin asiantuntija, energiavarastoinnin insinööri tai vaikkapa sairaanhoitaja?

Jaa
VAMKissa on tarjolla tänä syksynä sairaanhoitajan AMK-tutkinto, kolme ylempää AMK-tutkintoa ja englanninkielinen Energy Technology AMK-tutkinto. Yhteensä VAMKiin on haussa 210 aloituspaikkaa. Korkeakoulujen syksyn yhteishaku on käynnissä 4.9.–14.9. Haussa valitut opiskelijat aloittavat opintonsa keväällä 2024.
VAMK/Kasper Dalkarl
VAMK/Kasper Dalkarl

Tänä syksynä Vaasan ammattikorkeakouluun voi hakea kahteen AMK-tutkintoon ja kolmeen ylempään AMK-tutkintoon johtavaan koulutukseen. Haussa on tutkintoja niin päiväopintoina kuin monimuoto-opintoina ja verkko-opintoinakin.

Ainoana suomenkielisenä AMK-tason koulutuksena on tarjolla sairaanhoitajan tutkinto, joka kouluttaa hoitotyön asiantuntijoita vastuulliseen ja tärkeään työhön. Sairaanhoitajan opinnot voi suorittaa päivä- tai monimuotototeutuksena.

”Pyrimme vastaamaan hakijoiden erilaisiin tarpeisiin ja tarjoamme eri toteutusmuotoja ja monipuolista tarjontaa. Olemme myös määrätietoisesti pyrkineet kehittämään YAMK-koulutuksia ja kasvattamaan sisäänottoa”, kertoo opiskelijapalveluiden päällikkö Juha Vierola Vaasan ammattikorkeakoulusta.

Ylempi AMK-tutkinto joustavasti verkossa

Syksyn yhteishaussa on tänä vuonna tarjolla erityisesti ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavia koulutusohjelmia. Kaikki kolme YAMK-tutkintoa on tarjolla verkossa, joten ne on mahdollista suorittaa kaikkialta Suomesta. Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot on tarkoitettu AMK- tai kandidaatin tutkinnon suorittaneille, joilla on vähintään kahden vuoden alan työkokemus valmistumisen jälkeen.

Hyvinvoinnin asiantuntijan YAMK on tarkoitettu sairaanhoitajille, sosionomeille ja terveydenhoitajille. Koulutus tuo opiskelijalle valmiuksia kehittää ja tehdä muutosta hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi yhteiskunnassa. Energiavarastoinnin YAMK on suunnattu tekniikan alan alemman korkeakoulututkinnon suorittaneille ja Hiilineutraalin yhteiskunnan YAMK-tutkintoon voivat hakea sekä tekniikan että liiketalouden alemman ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet. Molemmissa ajankohtaisissa tutkinnoissa koulutetaan asiantuntijoita ratkaisemaan energiamurroksen haasteita ja kehittämään yhteiskuntaamme kestävämpään suuntaan.

Asiantuntijoita maailmanlaajuisen energiatulevaisuuden muokkaajiksi

Jatkuvasti kehittyvä energiasektori on Vaasan ja Suomen työllisyyden kulmakiviä. Toista kertaa syksyn yhteishaussa on mukana täysin englanninkielinen Energy Technology, Bachelor-tasoinen tutkinto-ohjelma. Opinnoissa keskitytään ajankohtaisiin aiheisiin, kuten uusiutuviin energialähteisiin elinkaaren kestävyyteen ja älykkääseen energianjakeluun. Valmistuttuaan Energiateknologian insinöörit ovat innovaation kärjessä, mukana monipuolisissa ja kiehtovissa projekteissa, jotka liittyvät energiantuotantoon ei vain Suomessa, vaan ympäri maailmaa.

Kaikkiin syksyn yhteishaussa oleviin koulutuksiin haetaan Opintopolku-palvelussa. Haku on auki 14.9.2023 kello 15:00 asti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

VAMK/Kasper Dalkarl
VAMK/Kasper Dalkarl
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Pitkäjänteistä käytännön työtä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi25.9.2023 09:12:24 EEST | Tiedote

YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden vuosipäivänä Vaasan ammattikorkeakoulussa liputetaan päivän kunniaksi. Kestävän kehityksen eteen tehdään konkreettisia toimia päivittäin ja omaa hiilijalanjälkeä pyritään jatkuvasti vähentämään. Vastuullisuus näkyy sekä organisaation toiminnassa että koulutustarjonnassa, jonka avulla koulutetaan kestävän kehityksen tulevaisuuden asiantuntijoita.

Long-term practical work towards sustainability and sustainable development goals25.9.2023 09:12:24 EEST | Press release

On the anniversary of the United Nations' Sustainable Development Goals, flags are flown in honor of the day at Vaasa University of Applied Sciences. Concrete actions are taken daily to advance sustainable development, and efforts are continuously made to reduce one's carbon footprint. Responsibility is evident in both the organisation's activities and its educational offerings, which aim to train future experts in sustainable development.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme